Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szkic i 2 ujęcie..bardzo fajne...3 mi się nie podoba...za ciemna. zobaczymy jak z tą dłonią sobie poradzisz:)

Napisano

wróc - fajne, lepsze , najlepsze - cos mi sie pochrzaniło a edit button nie działa :| - skasuj ktos tego 1 posta ;)

Napisano

na 3 obrazku ta ręka która jest bliżej powinna byc jaśniejsza żeby był więkrzy kontrast między tą ręką która jest dalej ...przez co obrazek bardziej wyda się przestrzenny i będzie wyraźniej widać co jest dalej a co blizej

Napisano

jak dla mnie 2 pracka najlepsza. Ogólnie niestety dużo błedów:( bark nie jest taki "kulowaty, triceps wygląda trochę inaczej, łokieć wygląda jakby był przyspawany, bioderko też trochę inaczej się układa przy takiej pozie. Ale kolorki na 2 wielki+. Oglnie nie jest źle ale mogło być dużo lepiej. Pozdrawiam, i witam na forum:) keep working

Napisano
  • Autor

to sie potlumacze troszke;D co do kolorow to pewnie sa nie takie jak trzeba bo robie kolor na laptopie. 2 bledy anatomiczne sa jak najbardziej co da sie zauwazyc z tym ze w ten sam sposob mozna sie dczepic do twojego awatara ze tam glowa jest za duza a szyja za mala:p wiesz to jest wyobraznia i po zrobienu szkicu juz sie tak nie wglebialem w to czy bak jest inny w rzeczywistosci bo mi sie tak podobalo :P tzn to nie jest studium anatomii :D bo i ta dlon ukladala by sie inaczej w rzeczywistosci i glowa miala by inne proporcje i cienie by sie inaczej ukladaly pozdrawiam i dzieki za wskazowki :D

Napisano

hehe avatar to karykarura więc ma prawo być aproporcjonalna:p a i tak myśle nad jego zmienieniem:) ok wytłumaczyłeś sie:p czekam na następnępracki

Napisano

a mnie sie podoba zarowno szkic jak i kolorki...beldy sa minimalne...i jakos mnie nie odrzucaja...tylko szkoda ze z bitwy sie wycofales...bo ladnie szlo:)

Napisano
  • Autor

pablonardo: wiem co to karykatura:p a ty wiesz co to ironia?:D pozdro i dziex eszcze raz za wskazowi

leander:dziękuje;D

miwt: jak ogarne cos konkretniejszego to kto wie z ta bitwa ale chyba wygra ze mna lenistwo+szpony melanzu;Dheheh