-MW- Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Witam kilka dni się czaiłem aż w końcu trzeba było podjąć męską decyzję, przystąpić czy nie. Więc przystąpiłem i wymyśliłem sobie coś takiego przedstawię dwie osoby, jedną pięknie, drugą po bestialsku. Przyznać muszę, że sam mam problem z wytłumaczeniem tego zjawiska które chcę przedstawić, mam jednak nadzieję że na obrazku mi się to lepiej uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 no pomysł ciekawy, zobaczymy jak będzie z realizacją, powodzenia pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-MW- Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 jak narazie mam coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 bardzo ładny model, szczególnie piersi :D nie widać żadnych błędów, czekam na update'y, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 -MW- -> witam w Bitwie :) świetnie, że się dołączasz :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-MW- Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 bardzo ładny model, szczególnie piersi... wiele czasu nad nimi spedzilem - ten kto je pierwszy wymyślił był genialny:D Mały update, tym razem główka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Modelik ładny :) ... czy Mógłbyś pokazać go z boku z wygładzeniem i bez siatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-MW- Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 no i maly update, popracowałem chwilke nad typologią siatki, dodałem kilka brakujących części, stup nie bedzie, nie bedą widoczne więc sobie dałem spokuj z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi