Zielok Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 394 polyglony, tekstura 512x512 i siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Witam nowego grafika broń spoko sam chcialem zorbi jakis pistolet ale hi poly ale zrobie to innym razme bo teraz bitwa sie liczy bedziesz tworzył jakas strzelanke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Originally posted by TIMOTI Witam nowego grafika broń spoko sam chcialem zorbi jakis pistolet ale hi poly ale zrobie to innym razme bo teraz bitwa sie liczy bedziesz tworzył jakas strzelanke ? Ja takze witam.. Model stworzylem tylko dla przyjemnosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 witam... co do Twojego Glocka mam mieszane uczucia...po 1...model jak model...ale textura mnie nie przekonuje...nie wiem czy chciałeś osiągnąć starość czy cholerne zużycie (chociash glocka straaasznie ciężko zedrzeć do takiej postaci jak w Ty to przedstawiłeś :))...za dużo tutaj jest białego coloru...kto widział na broni białe rysy?? popracuj nad nią jeszcze...nad colorkiem i ryskami...najlepiej to je usuń albo zmniejsz do minimalnych ;) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajek Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 WItam :) Spluwka niezla.Moze chcialbys pomóc w robieniu gry, taka spluwa by mi sie przydyala :P Pozdro. Jarek [piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 A jakie rysy powtaja na broni??? Co ty myslisz e pistolet jest caly z czarnej farby zbudowany!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2003 Originally posted by Jajek WItam :) Spluwka niezla.Moze chcialbys pomóc w robieniu gry, taka spluwa by mi sie przydyala :P Pozdro. Jarek [piwo][piwo] Dziekuje za propozycje ale jestem zmuszony odmowic. Aktualnie biore udzial juz w jednym projekcie i nie mam czasu na drugi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajek Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 Skąd masz te textorki ? moze byś pożyczył ? :P pozdrowka jarek [killer] [killer] [killer] [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi