alien111 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Panowie pomozcie bo niewyrobie : mam full wersje maxa 7 i przez ponad pol roku elegancko chodzil a dzisiaj mi wyskakje przy wlaczeniu jakis IMPORTANT!! srututu error 9.1.4 i mam do wyboru activate product ????!?!? no to robie (juz pech ze czesniej tego nie bylo ) biore Register and activate (get an activation code) potem wszystko ladnie wypelniam no i jeps... Registration Error (12) This registration cannot be completed online. Please select an option and click Next to continue. Use another registration method Contact Autodesk pomocy :(
xeav Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Contact Autodesk masz odpowiedź :] plik z licencją został prawdopodobnie uszkodzony/skasowany
Marcin Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 kliknij na Contact Autodesk napisz co sie dzieje, napewno ci pomogą http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625
alien111 Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 ok zaraz sprobuje do nich napisac Marcin ja wcale nie chce zadnych crackow ;] po prostu nie wiem co sie dzieje
alien111 Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 tak tylko co ja mam im napisac ? ze cos sie stalo i nie wiem co robic?
piotrek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 To samo co nam napisałeś, tylko bardziej elegancko :>
alien111 Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 juz mam :) stary activiation code juz wygasl i po prstu musialem drugi raz zalozyc konto na Autodesc przyslai drugi activation code i chodzi jak burza :D
Rekomendowane odpowiedzi