Gość Mejziq Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Witam. W mojej pracy użyję własnego rysunku ołówkiem, następnie postaram się podrasować go odrobinę używając photoshopa oraz paint shop pro. Obraz przedstawia diablicę z anielskimi skrzydłami, co symbolizuje "piękną" oraz "bestię" w jednej osobie. Temat nie za bardzo oryginalny, ale to moja pierwsza bitwa ;)
giorgione Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 przy takiej pracy musisz nieźle popracować nad anatomią życzę powodzenia w bitwie
Leru Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Mejziq -> witam na forum, witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
Gość Mejziq Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Poprawiłem (tak mi się wydaje ;) ) odrobinę tą sylwetkę i naniosłem pierwsze kolory.
JmTm00 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 no w sumie rzeczywiscie troszke facecia...chcesz zrobic diablice blondynke? imo moze to nie byc za bardzo "przekonujace" proponowalbym jakas ostra palete dla tej panny (wiesz czerwony czarny...takie klimaty)...co do skrzydel to poki co (bez urazy) al bardziej wygladaja jak przerosniete paprotki...grales w Diablo II? tam taki archaniol mial baardzo (moim zdaniem) ladne skrzydelka, mozesz zawsze zaczerpnac inspiracje ;) Powodzenia i pozdrawiam
Gość Mejziq Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Dzięki za konstruktywną krytykę. Tak więc nad włosami się zastanawiałem, ale nie będę zmieniał koloru, natomiast nad skrzydłami postaram się jeszcze popracować. Narazie znowu poprawiłem sylwetkę (pewnie jeszcze to nie jest to, ale myślę, że jest dużo lepiej niż na starcie :) ) oraz dodałem tło.
Jonasz_Real Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Woo wooooo :D Co za odwaga , tak trzymac. Zabrakło mi u Ciebie, zdecydowanie kreski. Pod skrzydłami mozesz dodac prawdziwy ogień, czasami warto skorzystac ze zdjęc. Pozdrawiam Jonasz_Real
Rekomendowane odpowiedzi