Dawcio_m Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Witam. wymodelowałem se malacza. Jest tu pare rzeczy do poprawy np lusterka czy materiał przednich lamp i jeszcze pare innych rzeczy, ale będe sie z nim jeszcze troche bawił. chce zrobić wnętrze silnik a to co jest pod przednią maską już jest ale później pokarze. Oceniajcie.
mentaller Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 miejscami plastelina, popraw wlot powietrza z tyłu - jest inny niż wymodelowałeś. odnośnie renderu to dlaczego hdri u ciebie jest do góry nogami (uffizi) ?
FF Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Podoba mi się. Zresztą jak maluch moze sie nie podobać, niezaleznie od tego jak był wykonany a ze tu wykonany jest ładnie to przyjemnoisc podwójna:D Jeszcze te chromowane felgi...
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 jaki fajny maluszek:P a tak na poważnie to model wygląda poprawnie wiec nie będę się na razie czepiał:P
mus_Spajder Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Malucha to to przypomina z kształtów tylko...Może nie jest aż tak źle ale krawędzie (szczególnie cały przód) do poprawy i niektóre elementy (np słupki i okna) do przeskalowania.
miwt Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 zeby tak ladne maluszki jezdzily po ulicach to by bylo super:) lol...a na powaznie ladny modelik...jestes orginalem wsrod tylu pieknych samochodow ty wybrales takiego sprzeta:p
Ardeni Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Jakiś taki krzywy miejscami. Model może i jest poprawny, al z takim materiałem to za duzo nie widać, daj model w szarym kolorku i siatke.
Gedeon Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Super autko. Mnie się bardzo podoba... Czekam więc na wersję z wnętrzem i silnikiem:D
Dawcio_m Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 A wieć tak: mentaller- hdri jest tak dlatego, że mi fajnie lakier odbijało jak było normalnie to tak mi sie jakoś nie podobało, a tylni wlot jeszcze nie gotowy. pchelka- co jest konkretnie krzywe, nie wiem czemu pod dzwiami jest takie dziwne szare miejsce, ale na siatce jest równo to chyba co z odbiciami lakieru jeszcze spróbuje poprawić. Ardeni- dam ale nie teraz bo coś mi sie na stronie imagehack zjarało znacie może jakieś strony gdzie se można jpgi wrzócić? I dzięki wszystkim za komentarze.
Gość George82 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 to, co wyzej wlot powietrza do poprawy; brakuje listew odprowadzajacych wode przy dachu i tylku; lusterka to wiesz...;) Pozdro
Dawcio_m Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 Siatka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/oy1oefyeaakukijx.html i render bez laku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/k2vuogju8j8knb62.html
Dawcio_m Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 George82- listwy będą, a wlot to dopiero zrobię, narazie tam jest tylko otwór. Gadeon- dzięki za motywacje hehe. i to co jest pod maską jeszcze będzie więcej szczegółów i poprawek. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74iapzskk0xbyyng.html
Lis Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Jakiś taki za długi chyba?? No i przód ma za mały stanowczo. no chyba że to perspektywa. wygląta tak trochę jak pickup :-) Moja ocena. model ma słe proporcje,
pchelka Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 a czy linia szbyb bocznych nie powinna być równa??? mam wrażenie że tyna jest za nisko
Dawcio_m Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Lis- nie jest za długi bo robie według blueprintów chyba że blueprinty są zjarane jak przód z mały? pchelka- to też jest raczej dopasaowane i chyba minimalnie jest niżej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/v63ezfvvcn6ws1ex.html
Dawcio_m Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Lukasz_S- ej no powidz co tu jest konkretnie zje.... zepsute bo nie wiem co tu poprawić, lapy czy maska czy co bo jak miał czołowe no to trzeba to wyklepać.
David14 Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 to pod maską wygląda jak Bis, albo mi sie zdaje albo tam jest chłodnica??
Rekomendowane odpowiedzi