Gość Caspik Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 wrzucam swoje ostatnie 2h-3h wymaziny. Jest jeszcze sporo bledow ale chyba nie bede poprawial. Orginalny rozmiar wynosi 4000 x 2000, oczywiscie Photoshop. Dodalem troche pomaranczowego swiatla bo bez niego wydawalo mi sie ,ze obraz jest troche bez duszy. Obrazek sam w sobie (przynajmniej ja tak uwazam) jest bez duszy wiec jak juz mowilem zostawiam go w spokoju narazie. Wrzucam zeby nie zgnil mi na twardzielu :D EDIT: Tak sobie mysle czy bez pierwszego planu (tzn tej trawy i drzewka) nie bylo by lepiej .... Pozdro
yookeer Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Powiem tak: Na miniaturce wygladalo znacznie lepiej, na speeda bardzo fajne, jeszcze troche pacy :) JoKeR
Gość Caspik Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 tez zauwazylem ze na miniaturce lepiej wyglada heheh ;]
miwt Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 no jak na taki krotki czas to zle nie jest...przed chwila widzialem to w dziale z myszami?:D
Gość Caspik Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 no tak przez chwile bylo :D ale to bylo niecale 5 min . Po prostu zmienilem zdanie...i zalozylem wlasny watek pozdro
Rekomendowane odpowiedzi