smart Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Witka Rysunki na potrzeby DEAMONETH http://www.deamoneth.com Dawno zrobione i już zapomniane, ale wrzucam i licze na komentarze i oceny :)
dreamdealer Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 to powyzej jest fajne, kojarzy mi sie z Chninkelem :)
smart Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Tak, Szninkiel to dla mnie najlepszy polski komiks, a G'wel jest uroczym stworzonkiem także :)
Meetal Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 No coż podoba mi sie 1, 3 i ostatni obrazek chociaz widzialem juz lepsze prace w twoim wykonaniu ;) Ten kolo na koniu na 4 obrazku dziwnie tą ręke trzyma, no i koń ładny ale chyba lekko za duży.
Cruzh3r Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 hehehe, Deamonteh? jeżeli jest to pochodna słowa demon no to raczej daemoneth A przed E. A jeżeli nie to rispekt. Bo normalnie daemoneth to jest demoniątko, taki pomiot demona.
Meetal Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Ano zeczywiście daemon to demon ;) Ciekawie co oznacza nazwa tej gry :D
Rekomendowane odpowiedzi