Napisano 7 Styczeń 200619 l Witam! Oto kilka moich projektów...nie zaliczam ich do bradzo udanych...ale w końcu nie tylko najlepsze swoje prace powinniśmy pokazywać...wszystkie sa nie dokończone a to dlatego że staram sie nie kończyć a zostawiać prace tak żeby i bez tego dobrze wyglądała....oceńcie czy to ma sens i czy mi wychodzi. Jesli chodzi o porojekty to licze że tez je skomentujecie, ewentualnie doradzicie. Jak by ktos nie wiedział co przedstawiają to je podpisze...ale jestem ciekaw czy to widać:) pozdrawiam!
Napisano 7 Styczeń 200619 l pracki sa fajne nie powiem...ja osobiscie lubie taki styl rysunku...najlepsza chyba 3......w sumie te rysunki sa niedkonczone...ale najwazniejsze widac wiec spelniasz swoje zalozenia:)
Napisano 7 Styczeń 200619 l strasznie mi to przypomina styl z Koletka. tam sie uczysz? kucze wszyscy stamtad rysuja tak samo. Ale na egzaminach kolesie lubia ta kreske. dasz se rade. rysunki dobre, cwicz dalej
Napisano 7 Styczeń 200619 l Autor Dejot: Qrde...nie wiedziałem że tak dobrze ich słucham i że da się rozpoznać styl tego studia...ale owszem...prowadzą mnie ludzie z Koletka...wiem że się na tym znaja i jak będe robił to co radzą to sie dostane a to mój cel...no i jeszcze wszystkie te genialne prace które tam są wywieszone...każdy do tego dąrzy:D Ciekawy jestem skąd ty ich znasz?:) hindus: wybacz ale sie słabo orientuje co to "exterior light contest " ?:D
Napisano 7 Styczeń 200619 l taki wątek - robimy sobie model 3d budynku i bawimy z oświetleniem za pomocą renderingu ;)
Napisano 7 Styczeń 200619 l Autor hmmm...macie moje pozwolenie:] bo ja sam nie bawie się w 3d (brak czasu) Pozdrawiam:)
Napisano 10 Styczeń 200619 l hahaha. studjuje arch w Kraku i spotkalem sie na zajeciach z ludzmi z koletka, wszyscy rysowali bardzo podobnie do tego co prezentujesz. wiec jestes na bardzo dobrej drodze. uwazaj zeby proste byly proste a pion pionem. to najwazniejsze. aha sproboj pobawic sie mniejszymi formami. np duzo szescianow i z nich cos zbuduj. pozdrawiam i trzymam kciuki
Napisano 10 Styczeń 200619 l strasznie mi to przypomina styl z Koletka. tam sie uczysz? kucze wszyscy stamtad rysuja tak samo. Ale na egzaminach kolesie lubia ta kreske. dasz se rade. rysunki dobre, cwicz dalej prof.Nowakowski , Beatka , Lucek.... Agnieszka i Wojtek ( sa tam jeszcze) :) Pozdro do Berlina DeJOT ;)
Napisano 10 Styczeń 200619 l ...no i jeszcze wszystkie te genialne prace które tam są wywieszone... a znasz literki :P ??