deshu Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Dzieńdoberek. mam zamiar zrobic animacje ktora bedzie przedstawiala "obrazek" zrobiony za pomoca splajnów, ukazywala jego szczegóły, model bedzie oddalany i przyblizany. Obraz bedzie lekko wypukły. Mam tez zamiar w calej animacji wykorzystac GI oraz FG. Narazie prosze o ocene pomysłu, z czasem o oceny postepu w mojej pracy. Porady oraz wlasne opinie mile widziane - mozliwe ze pomagą mi w projekcie. Tutaj mozecie obejzec/pobrac probny model mojej pracy, mozna go dostyc ladnie przyblizac bo jest wyrenderowany w 6000x4500px oraz z 16-krotnym samplingiem - http://rapidshare.de/files/10656765/WN_-_6000x4500.JPG.html
*NicoN_ Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Nie wiem co o tym sądzic... jakos nie przemawia do mnie ten pomysł.;] Przyblizanie i oddalanie obrazka? jak ładnie wyjdzie to jestem ZA - powodzenia
deshu Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 No zobaczymy, wiem ze nic cudownego to nie bedzie ale co mi szkodzi zobaczyc jak wyjdzie:)
deshu Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Hehe, ja nie kapiszi:) Add: Ten pomysl to porazka, mam go w pupie. No chyba ze ktos chce (watpliwe) to moge zrobic animke z tego co juz jest aktualnie ale to zadna rewelka - byla to raczej "przygoda" ze splajnami niz projekt. Pozdro Zalaczam nowy screen (male zmiany ale zawsze):
Rekomendowane odpowiedzi