Napisano 8 Styczeń 200619 l Chcialbym sciagnac trial 8 3dmaxa, probowalem ze strony producenta ale chyba cosik mi genusze nie odsylaja emaila z linkiem do downloada. Prosze o jakies porady albo linki do ftp, bo juz troche mnie to wkur*ia. Dziex z góry.
Napisano 8 Styczeń 200619 l demo 3dmaxa nie moze byc rozpowszechniane poza stroną producenta, autodesk ma jako producent wyłącznosc na posiadanie jednego źródła i nie znajdziesz go na innej stronie proponuje załozyc emaila na jakiejs zagranicznej skrzynce (yahoo,google,msn) i jeszcze raz sprobowac bo mail z autodeska na skrzynki polskie to pomylka
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor Jestes madrym czlowiekiem Marcinie, dzieki. Addd: No jest, dzieki wielkie, zalozylem skrzynke w msn (bezproblemowo) i za chwile doszedl na nia e mail z autodesk'a. Dziekuje! Poza trialem 3dsmaxa 8, istnieje rowniez mozliwość pobrania prawie 600mb materialow pomocniczych, tutkow, textur, gotowych materialow, itd.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Jestes madrym czlowiekiem Marcinie, dzieki. lol :) btw załóz konto na walla.com - tam mi za kazdym razem przychodza maile z autodeska ;)