siwy Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Czy komuś się to udało w mentalu? Robiłem 4 razy według tego przepisu. ale chyba mam za daleko do głowy albo coś tam jest nie tak. A może jest inny sprawny sposób na to.
Lis Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 No mi to zadziałało ale efekt nieciekawy. Trzeba byłoby się z tym pobawić ale mi się niechce.
siwy Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 U mnie jeśli ścieżkę podam w materiale contour PS plik .eps zajmuje 1 kb i po otwarciu w ilustratorze jest tylko jego nazwa jako tekst, a jeśli w: render/save file to renderuje raster i to w dodatku jako jedną plamę. Napisz co robiles i jakich map i ustawien użyłeś.
Lis Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 No zrobiłem dokładnie tak jak pisze na twoim skanie. Raster to ciemna plama a w pliky .eps po otwarciu w Corelu jest ładny(taki sobie) obrys czajniczka. Czyli efekt został osiągnięty :-) Może źle interpretujesz ten opis. niewiem
siwy Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 Może ktoś zna jakiś plugin do renderingu wektorowego?
polka dot Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 illustrate :) można do .ai albo to innych wektorowych.
siwy Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 To o czym mowisz to jest eksport sceny do formatu ai., dwg., do ilustratora exportuje tylko plaskie splajny, a mi chodzi o zapis do wektorow widoku z kamery, żeby potem to obrobić w cadzie albo ilustratorze.
Rekomendowane odpowiedzi