Napisano 8 Styczeń 200619 l Czy komuś się to udało w mentalu? Robiłem 4 razy według tego przepisu. ale chyba mam za daleko do głowy albo coś tam jest nie tak. A może jest inny sprawny sposób na to.
Napisano 8 Styczeń 200619 l No mi to zadziałało ale efekt nieciekawy. Trzeba byłoby się z tym pobawić ale mi się niechce.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor U mnie jeśli ścieżkę podam w materiale contour PS plik .eps zajmuje 1 kb i po otwarciu w ilustratorze jest tylko jego nazwa jako tekst, a jeśli w: render/save file to renderuje raster i to w dodatku jako jedną plamę. Napisz co robiles i jakich map i ustawien użyłeś.
Napisano 8 Styczeń 200619 l No zrobiłem dokładnie tak jak pisze na twoim skanie. Raster to ciemna plama a w pliky .eps po otwarciu w Corelu jest ładny(taki sobie) obrys czajniczka. Czyli efekt został osiągnięty :-) Może źle interpretujesz ten opis. niewiem
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor To o czym mowisz to jest eksport sceny do formatu ai., dwg., do ilustratora exportuje tylko plaskie splajny, a mi chodzi o zapis do wektorow widoku z kamery, żeby potem to obrobić w cadzie albo ilustratorze.