golum Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Siema! pomyślałem, że może cos nie kwadratowego walne...no wiec narysowałem łape...ie jest to moja pierwsza...ale tamtych wole nie pokazywać(to same kontury) Kazdy prędzej czy puźniej taki temat sysuje. Nie jest to moze jakieś tam studium anatomi ale genialne ćwiczenie...prosze o krytyke. Pozdrawiam!
polka dot Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 walorek ujdzisty ale ręka brzydka :) sam niedługo zacznę ręce malować zobaczymy. btw czemu taki szary papier, to wszystko psuje ;)
miwt Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 no reka nie jest taka jak mogla by byc...za malo widac budowe....ja tez kiedys sie bawilem w rysowanie rak itp...jak chcesz moge ci pokazac na gg albo tu moze ci sie do czegos przyda:) ps..wydaje mi sie ze za bardzo nabazgrales tlo..powinienes zostawic troche czystosci...a jesli nie..to nei robic w podobnych szarosciach reki....przez to obydwie rzeczy sie zabardzo lacza...ale pracuj...rece to wcale nie taka latwa sprawa
Rekomendowane odpowiedzi