Willow Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Mam pytanie: mając skana jakiegos przedmiot, jak mam zamienić to na mape wypukłości???
biglebowsky Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 pokarz ten skan, bedzie prosciej odpowiedziec
biglebowsky Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Wiec w zasadzie masz bumpa, mozesz troche te najwyrzsze partie powygladzac, rozjasniec, szczegolnie luski, ale w fotka oswietlona centralnym prostackim swiatlem, az sie prosi zeby za duzo nie ingerowac i wcisnac jako bumpa. i jeszcze: najnizej polozone elementy zrob czarne, w tym przypadku to bedzie tlo na ktorym jest smok.
Willow Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 Dziękuje Mam jeszcze jedem problem:P Nie wiem jak mam zdefiniować materiał żeby był widoczny na elemencie.(tylko mi nie muwicie żebym wcisnął \"show map in wievpiont\"). Na podglądzie jest widoczna mapa ale na elemencie nie...Co mam jeszcze zmienić w opcjach Material Editor prócz BUMP\'a?
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 ehh moze masz w control ustawione zeby mapy nei wyswietlal ? jak tak to zmien na bummping :D w ustawieniach ofkorz :D
Rekomendowane odpowiedzi