Napisano 11 Styczeń 200619 l Moja pierwsza praca tutaj. Wykonana w GIMP'ie za pomocą myszki. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki i komentarze, bo dopiero zaczynam i bardzo pomogłoby mi trochę konstruktywnej krytyki. Pozdrawiam.
Napisano 12 Styczeń 200619 l No witamy w naszym skromnym gronie :) chmmm..... sam kiedyś sie bawiłem myszkom.... ale to stare dzieje... radze ci najpierw poćwiczyć ołowkiem a potem zabież sie za malowanie na kompku. Może to sie z początku wydawać irytujące ale jak ja zaczynałem(hehe i od tej pory niewiele sie zmieniło) to takie same rady dostawałem. Z upływem czasu zaczęlo dawać to efekty (jakieś tam malutkie ale dawało). Chodzi mi o mocną podstawe pod rysunek. Oczywiście nie mówie że to jest kompletna porażka ale musisz popracować nad anatomią i konstrukją ciała i głowy. Życze ci wspaniaałych prac na przyszłość. I nie zapomnij o ołówku to bardzo ważne :) P.S Ja przekonwertowałem sie na Wektory z upływem czasu i nie żałuje. Na myszke to idealne rozwiązanie. Czego myszka nie może to wektor zrobi hihihihi...