kondrad Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 jakies sugestje ten odblask jest dość duży.... nie wiem co z nim zrobić?..
xeav Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 dodaj coś, najlepiej mapę HDRI aby się miało co odbijać i zmniejsz specular
kondrad Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 jest mapa HDRI , render Vray , materiał aluminium polished cos takiego a specular dobra zmniejsze.. ok .. thnx
kondrad Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 reaktywacja.... wiem ze ta "pianka " kiepsko wyglada ... ale narazie niemoge dac sobie rady z materiałem długopisu i pudełka... na długopisie zabardzo widac HDRI a na pódełku widac ja tylko na brzegu :/.... i w środku pódełka scianki sa ciemne bo pewnie odbijaja te pianke juz 2 dzien siedze i nie moge nic wykominowac moze jakies sugestje ???
krzemian Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Ja bym tą piankę dał grubszą (tzn. żeby bardziej zakrywała długopis) i zrobił mocniejszego chamfera (zbyt gładkie to przejście teraz).
Nevariel Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 ten odlask okropny...za duży trochę pianka spoko
Rekomendowane odpowiedzi