Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

taki tam szybki trening przed bitwa ;) krasnoludzka armata z Warhammera FB.

modo, ps, max - 850 tri.

tex: 512x512x3 (kolor+specular+normal)

http://yon.menel.com/art/big_cannon1.png

ps. jestem swiadom jak absurdalna jest ta armata pod wzgledem konstrukcyjnym :) ale jak napisalem, koncept nie byl moj.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciężko? ja jeszcze nie wystartowalem a juz sie poddaje :D... no ale zywcem mnie nie wezmą... .. Nieee rzuucim ziemmiii skąddd naszz ród...

Napisano

Mnie się bardzo podoba :D. Jedynie co to może wrzuciłbym troche więcej poly na przód by mniej kanciasto było ;).

Napisano

hejka. dzieki za komentarze :)

kurt: niczego szczegolnego w sumie nie uzywalem. textury ze zdjec, malowanie, maski, gradienty, overlaye, soft lighte'y, czasem bevele i inne cienie... zadnych megaautomatow nie bylo - no wypalilem swiatlo do textury przed rozpoczeciem malowania, ale niewiele sie ostalo do finalnej wersji :)

specular na bazie warstwy color.

normal z obiektu hi poly + bump mapy (robionej tak jak specular). ale to moj pierwszy normal wogole, wiec sie nie znam.

ps. do bitwy dolacze sie po weekendzie :)

---------

edit: chm, ogladam nie od siebie. chyba mam zle monitor wyregulowany :/

Napisano

hogan, nie bierz yona pod wlos, dla ciebie to pikus przeciez;P koniec glupich zartow, armatka bardzo ladna, jedyne co bym podrasowal to odcienie barw, samam armata ciut w innym stylu niz stopka czy co to tam ja trzyma, brawo za twarzyczke