Gość yon Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 taki tam szybki trening przed bitwa ;) krasnoludzka armata z Warhammera FB. modo, ps, max - 850 tri. tex: 512x512x3 (kolor+specular+normal) http://yon.menel.com/art/big_cannon1.png ps. jestem swiadom jak absurdalna jest ta armata pod wzgledem konstrukcyjnym :) ale jak napisalem, koncept nie byl moj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 oj, bedzie ciężko wygrac... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 ciężko? ja jeszcze nie wystartowalem a juz sie poddaje :D... no ale zywcem mnie nie wezmą... .. Nieee rzuucim ziemmiii skąddd naszz ród... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 wow, texturki robisz ********* > powiedz czego uzywasz, please, jakie programy filtry w szopie itd, pleaseeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Mnie się bardzo podoba :D. Jedynie co to może wrzuciłbym troche więcej poly na przód by mniej kanciasto było ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 hejka. dzieki za komentarze :) kurt: niczego szczegolnego w sumie nie uzywalem. textury ze zdjec, malowanie, maski, gradienty, overlaye, soft lighte'y, czasem bevele i inne cienie... zadnych megaautomatow nie bylo - no wypalilem swiatlo do textury przed rozpoczeciem malowania, ale niewiele sie ostalo do finalnej wersji :) specular na bazie warstwy color. normal z obiektu hi poly + bump mapy (robionej tak jak specular). ale to moj pierwszy normal wogole, wiec sie nie znam. ps. do bitwy dolacze sie po weekendzie :) --------- edit: chm, ogladam nie od siebie. chyba mam zle monitor wyregulowany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 spox, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 hogan, nie bierz yona pod wlos, dla ciebie to pikus przeciez;P koniec glupich zartow, armatka bardzo ladna, jedyne co bym podrasowal to odcienie barw, samam armata ciut w innym stylu niz stopka czy co to tam ja trzyma, brawo za twarzyczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi