Brolias Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 moze sie czepiam ale czy szkielet w skrzydlach nie powinien byc wypukly?
Grudzien Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 on jest wypukly... dyskretny ale wypukly :P
Grudzien Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 niestety dawno juz tu nie zagladalem z powodu braku czasu, ktory akurat teraz mi jest potrzebny, ale usiadlem dzis i troche pokombinowalem i juz raczej wiecej nie zrobie... tak wiec praca skonczona (niestety niezrobilem ramki, ktora chcialem tak bardzo zrobic). Oto 2 wersje: i 2 wersja...
Grudzien Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 ta heh:P male problemiki ale zaraz git bedzie
Grudzien Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 teraz juz dziala... moim skromnym zdaniem to niby miasto nawet mi wyszlo, piękno-zła tez ale jak to sie razem zlaczy to jakos cos nie pasi... moze za duzo szczegolow... no mniejsza. mi sie chyba bardziej podoba wersja pierwsza ale... :D
JmTm00 Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Pierwsza wersja lepsza...imo panienka mogłabybyć bardziej "wtopiona" w niebo...moze nawet zdeformować ja troszke na kształt obłoków...moznabyłoby ja przesunąć w prawo aby wtopić ja bardziej w błyskawice...no i moze...ten meteor z lewej...no nie wim czemu ale mi jakos tak robi zeza rozbierznego :P...tylko tak jak mowie: z babki zrobiłbym obłoczek. Pozdrawiam
Grudzien Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 zpoprawilem pare rzeczy i juz wiecej zrobic nie zdaze... tak wiec troche bardzie wtopilem panienke w blyskawice i kilka szczegolow, ktore zawsze sie znajduja ;] oto wersja ostateczna: pelnowymiarowy obraz mozna znalezc tytaj (2500x1400) http://student.zsl.gda.pl/~dgrudzinski/Na%20konkurs/Chicago-hell%203.jpg
Grudzien Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 heh :P ale bledow pelno widac... no i zeby nie bylo to mam nadzieje ze zobaczymy sie w nastepnej bitwie :]
Rekomendowane odpowiedzi