abstract Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 witam, mam taki problemik mam zrobione menu z mc ktore sie otwiera scryptem z glownej listwy czasowej scrypt wyglada tak menu.onRollOver = function() { this.onEnterFrame = function() { if (this._currentframe this.nextFrame(); } }; }; menu.onRollOut = function() { this.onEnterFrame = function() { if (this._currentframe>0) { this.prevFrame(); } }; } tu wszystko jeszcze dziala, problem zaczyna sie w momencie kiedy do mc w ktorym jest menu wstawiam buttona zrobionego z mc(nadaje mu instance "e") i przypisuje mu z glownej listwy taki scrypt menu.e.onRollOver = function() { this.onEnterFrame = function() { if (this._currentframe this.nextFrame(); } }; }; menu.e.onRollOut = function() { this.onEnterFrame = function() { if (this._currentframe>0) { this.prevFrame(); } }; } i juz nie dziala gdzie lezy moj blad?, pozdr..
piotrek Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 NIe za brdzo wiem, o co chodzi. Co dokładnie nie działa?
abstract Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 niedziala ten button ktory siedzi w mc menu pozdr..
Rekomendowane odpowiedzi