kingwins Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Speed modeling: około 3-4 godzin, bez referków, teraz męcze texturę i będzie dużo dłużej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Beznadziejne w okolicy krocza a reszta może być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2006 gry i zabawy z clothem http://rapidshare.de/files/11401632/cloth.avi.html cloth jest naprawdę niezły, jeszcze mnie denrwuje trochę, bo szmata często źle wykrywa kolizje i często ciało przenika no i wiesza się jak stary dobry Max r2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 gotowe, choć zastanawiam się czy nie lepiej mu będzie w sportowych butach? ehh, tak patrze i mi textura spodni nie leży... może ktoś zapoda jakiś fajny link z darmowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 textura spodni nie pasi bo wygląda jakby fet mu wychodził, no a z tymi butami wygląda jak van dam(czy jakoś tak, chodzi mi o tego aktora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 lepiej? ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 moze cell shading, czyli toon, czy jak to sie tam nazywa. Imo pasowalo by do postaci. Ale to tylko taka mala dygresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Witam, wygładzilem koleżkę meshsmoothem, poniżej też link do wątku z pierwszą animką z herosem w roli głownej http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 kingu zajefajna ta postac !! widac na czym sie wzorowals ;) nie wiem czy pokazywales ale moglbys dac siateczke aha wydaje mi sie ze troche rekawice sa za male ale tak tez jest super animki nie widzialem ale zaraz lukne!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus23ss Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 ja sie zastanawiam nadf tymi rekawicami czy nielepiej byloby miec owiniete rece bandazami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 ja mysle ze lepiej by wygladal w jakis ciuchach dresiarza... wiecie czerwone dresy itp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi