Napisano 20 Styczeń 200619 l Max 7, Vray czas 2 dni czekam na konstruktywną krytyke pozdr link http://img11.imageshack.us/img11/628/kawiarenkalada051ef.jpg
Napisano 20 Styczeń 200619 l Te kółka kiepskiej jakości są. Czemu tak wyszło? Ta tekstura drewna też chyba niezbyt dobrze dobrana. Butelki z tyłu to zdjęcie?
Napisano 20 Styczeń 200619 l Autor te kółka są low poly sciagnełem je z jakiegoś stattku :-) butelki na regałach to nie fotka to modele .w regale na plecy naklejone jest lustro może przez to jest takie złudzenie.
Napisano 20 Styczeń 200619 l dla mnie to wszystko wyglada jak plane z nalozona bitmapa.. wogole nie widze tutaj czyde
Napisano 20 Styczeń 200619 l thorgal: przyjrzyj się: każda półka posiada ten sam komplet butelek: jest różnica w perspektywie pomiędzy butelkami. tomyg: dopracuj materiały: w życiu nie widziałem aby drzwi były lakierowane jak lustro: matowe materiały. wokół tych kół w kontuarze wstaw chromowane obramowania, zamiast statków i kół sterowych powieś jakieś ciekawe zdjęcia czy obrazy: wymodeluj butelki i daj im materiał szkła. beczółka powinna też mieć mały kraniczek albo chociaż korek. jedyne co mi się podoba to lodówka. imo ładne światełko z niej się wydobywa :) pozdrawiam