Marek G Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Max 7, Vray czas 2 dni czekam na konstruktywną krytyke pozdr link http://img11.imageshack.us/img11/628/kawiarenkalada051ef.jpg
piotrek Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Te kółka kiepskiej jakości są. Czemu tak wyszło? Ta tekstura drewna też chyba niezbyt dobrze dobrana. Butelki z tyłu to zdjęcie?
Marek G Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 te kółka są low poly sciagnełem je z jakiegoś stattku :-) butelki na regałach to nie fotka to modele .w regale na plecy naklejone jest lustro może przez to jest takie złudzenie.
thorgal Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 dla mnie to wszystko wyglada jak plane z nalozona bitmapa.. wogole nie widze tutaj czyde
tweety Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 thorgal: przyjrzyj się: każda półka posiada ten sam komplet butelek: jest różnica w perspektywie pomiędzy butelkami. tomyg: dopracuj materiały: w życiu nie widziałem aby drzwi były lakierowane jak lustro: matowe materiały. wokół tych kół w kontuarze wstaw chromowane obramowania, zamiast statków i kół sterowych powieś jakieś ciekawe zdjęcia czy obrazy: wymodeluj butelki i daj im materiał szkła. beczółka powinna też mieć mały kraniczek albo chociaż korek. jedyne co mi się podoba to lodówka. imo ładne światełko z niej się wydobywa :) pozdrawiam
thorgal Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 tweety: no wiesz nie mam przy sobie okularow i moge widziec tylko w 2d
Rekomendowane odpowiedzi