junak Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Moja pierwsza strona komercyjna i nie wiem ile jest warta, dodam ze w komplecie jest panel administracyjny do dodawania ofert. Co do wyglądu to niestety nie mialem za bardzo wolnej ręki (taki klient), ale piszcie co sie wam niepodoba ;) http://www.hasko.com.pl/nowastrona/
Remedy Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Jest dość poukładana więc za to plus. Natomiast nie jestem entuzjastą tej kolorystyki. Kolorystyka sprawia, że nazwa firmy gdzieś umyka naszej uwadze i ma się wrażenie, że nie wiadomo kogo ta strona i o czym. Jest trochę pusto co rzadko sie sprawdza. Brak mi jakieś motywu przewodniego. Mimo wszystko jest to zrobione dość solidnie. Moze trochę więcej serca, jakiś smaczek stylistyczny. Z drugiej strony - kilent czyli największy wróg projektanta. Skoro to jego wola to trudno. Weź od niego 1000zł.
junak Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 myślalem o coś koło 400 pln a tu widze ze trzeba sie cenić hmmm.....
jaccunio Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Ciagnij ile sie da:D jesli juz nie bedziesz mial z nim nigdy do czynienia do co Ci szkoda...
giorgione Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 solidnie moze jewst - ale czcionki i wielkosci obiektów od razu odpychają wchodzącego na wejściu. Kolory również niedopracowane - ciężko się połapać gdzie co jest.
Drakula Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Remedy dobrze mowi - 1000zl. Zawsze mozesz sie targowac i spuscic z ceny :)
tweety Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Remedy: żeś walną cene :) ale w sumie: 1. to jest flash 2. ma panel administracyjny 3. formularz kontaktowy 4. interaktywne oferty 5. klientowi się podoba 1000 zł powinno styknąć :)
Maceo Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 hmm.. dla szczerości z klientem ... 500 zł to max......
tweety Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Maceo: ceń swoją pracę: 1k a potem zaczynają się negocjację. klient zbija max do 700-800 (przy twardych negocjacjach). szczerość czasami może się opłacać , ale czasami warto zawyżyć cenę dla ochrony własnego interesu.
junak Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 dzieki za odpowiedzi , zmienilem troche wyglad strony wydaje mi sie ze teraz jest ciekawiej http://www.hasko.com.pl/nowastrona/
Maceo Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Widzisz. Ja się cenię, ale też nie lubię jak ktoś wciska kit za dużą kasę. Ale to fakt, że rynek jest strasznie bombardowany niskimi cenami od licealistów.
tweety Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 to fakt, że rynek jest strasznie bombardowany niskimi cenami od licealistów. dlatego lepiej wycisnąć z klienta tyle ile się da, bo druga taka okazja może się nie trafić za szybko :] junak: o wiele lepiej! zmnijesz tylko czcionkę i powinno styknąć :)
lord_saskybody Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Jak dla mnie pod względem wizualnym i takim manualnym to lipa troche niebardzo mi sie to podoba. A jak znasz sie juz na flash to i powienes ją odjeb*** równo zeby zwalało z nóg. 1000 zł ociszy to sporo jak za takie cos ale panel admin... so on to mozesz tyle policzyc. I ogólnie to co przedmówcy. pozdrawiam
Phantom Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 witam, kwestie finansowe pownienes miec omowiona przed rozpoczeciem projektu, widze ze kwestia umowy nawet nie wchodzila w gre. Co do strony osobiscie podoba mi sie od strony programistycznej (html + flash) ale graficznie pozostawia wiele do zyczenia. Nie zgodze sie natomiast z przedmowcami w kwestii "wyciagniecia od klienta jak najwiecej", na dluzsz mete jest to poprostu zle wyjscie. Klient tez ma swoich klientow i swoje kontakty, byc moze i poleci Cie a wtedy bedziesz mial wieksza mozliwosc zarobku, niz jednorazowo. pozdrawiam,
junak Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 zaproponowalem 450 zl i tyle otrzymalem bez slowa sprzeciwu jak na pierwsza stronę to jestem zadowiolony tymbardziej ze klient znalazl mi nastepnego klienta
Rekomendowane odpowiedzi