Napisano 22 Styczeń 200619 l Moja pierwsza strona komercyjna i nie wiem ile jest warta, dodam ze w komplecie jest panel administracyjny do dodawania ofert. Co do wyglądu to niestety nie mialem za bardzo wolnej ręki (taki klient), ale piszcie co sie wam niepodoba ;) http://www.hasko.com.pl/nowastrona/
Napisano 22 Styczeń 200619 l Jest dość poukładana więc za to plus. Natomiast nie jestem entuzjastą tej kolorystyki. Kolorystyka sprawia, że nazwa firmy gdzieś umyka naszej uwadze i ma się wrażenie, że nie wiadomo kogo ta strona i o czym. Jest trochę pusto co rzadko sie sprawdza. Brak mi jakieś motywu przewodniego. Mimo wszystko jest to zrobione dość solidnie. Moze trochę więcej serca, jakiś smaczek stylistyczny. Z drugiej strony - kilent czyli największy wróg projektanta. Skoro to jego wola to trudno. Weź od niego 1000zł.
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor myślalem o coś koło 400 pln a tu widze ze trzeba sie cenić hmmm.....
Napisano 22 Styczeń 200619 l Ciagnij ile sie da:D jesli juz nie bedziesz mial z nim nigdy do czynienia do co Ci szkoda...
Napisano 25 Styczeń 200619 l solidnie moze jewst - ale czcionki i wielkosci obiektów od razu odpychają wchodzącego na wejściu. Kolory również niedopracowane - ciężko się połapać gdzie co jest.
Napisano 25 Styczeń 200619 l Remedy dobrze mowi - 1000zl. Zawsze mozesz sie targowac i spuscic z ceny :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Remedy: żeś walną cene :) ale w sumie: 1. to jest flash 2. ma panel administracyjny 3. formularz kontaktowy 4. interaktywne oferty 5. klientowi się podoba 1000 zł powinno styknąć :)
Napisano 27 Styczeń 200619 l Maceo: ceń swoją pracę: 1k a potem zaczynają się negocjację. klient zbija max do 700-800 (przy twardych negocjacjach). szczerość czasami może się opłacać , ale czasami warto zawyżyć cenę dla ochrony własnego interesu.
Napisano 27 Styczeń 200619 l Autor dzieki za odpowiedzi , zmienilem troche wyglad strony wydaje mi sie ze teraz jest ciekawiej http://www.hasko.com.pl/nowastrona/
Napisano 28 Styczeń 200619 l Widzisz. Ja się cenię, ale też nie lubię jak ktoś wciska kit za dużą kasę. Ale to fakt, że rynek jest strasznie bombardowany niskimi cenami od licealistów.
Napisano 28 Styczeń 200619 l to fakt, że rynek jest strasznie bombardowany niskimi cenami od licealistów. dlatego lepiej wycisnąć z klienta tyle ile się da, bo druga taka okazja może się nie trafić za szybko :] junak: o wiele lepiej! zmnijesz tylko czcionkę i powinno styknąć :)
Napisano 28 Styczeń 200619 l Jak dla mnie pod względem wizualnym i takim manualnym to lipa troche niebardzo mi sie to podoba. A jak znasz sie juz na flash to i powienes ją odjeb*** równo zeby zwalało z nóg. 1000 zł ociszy to sporo jak za takie cos ale panel admin... so on to mozesz tyle policzyc. I ogólnie to co przedmówcy. pozdrawiam
Napisano 29 Styczeń 200619 l witam, kwestie finansowe pownienes miec omowiona przed rozpoczeciem projektu, widze ze kwestia umowy nawet nie wchodzila w gre. Co do strony osobiscie podoba mi sie od strony programistycznej (html + flash) ale graficznie pozostawia wiele do zyczenia. Nie zgodze sie natomiast z przedmowcami w kwestii "wyciagniecia od klienta jak najwiecej", na dluzsz mete jest to poprostu zle wyjscie. Klient tez ma swoich klientow i swoje kontakty, byc moze i poleci Cie a wtedy bedziesz mial wieksza mozliwosc zarobku, niz jednorazowo. pozdrawiam,
Napisano 22 Luty 200619 l Autor zaproponowalem 450 zl i tyle otrzymalem bez slowa sprzeciwu jak na pierwsza stronę to jestem zadowiolony tymbardziej ze klient znalazl mi nastepnego klienta