Napisano 26 Styczeń 200619 l Siemanko, czy jest możliwość wygenerowania animacji w maxie do standardu HDTV, jakiś plugs może? Jest to dla mnie obcy temat, może tylko pozostaje zapis to awika w wysokiej rozdzielczości i fps, następnie w innym sofcie konwersja? Jeżeli coś wiecie to dzięki za info.
Napisano 26 Styczeń 200619 l zapis to awika w wysokiej rozdzielczości i fps, następnie w innym sofcie konwersja? no chyba raczej... Wogóle są jakieś oddzielne formaty dla HD?
Napisano 26 Styczeń 200619 l nie żaden avik i konwersja - to strata czasu i jakości renderuj odrazu do standardu HDTV czyli: standard NTSC: MPEG-2 1920x1080 29,97fps 16:9 lub standard PAL: MPEG-2 1920x1080 25fps 16:9 oba standardy będą chodzić na wszystkich odtwarzaczach i telewizarach HDTV a jeżeli byś robił coś co miało by się ukazać w TV to musisz się dowiedzieć w którym standardzie nadają
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor dzięki javor, nie jestem w temacie więc nie wiedziałem jak do tego się zabrać. Jeszcze raz dzięki ;)))