Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm szczerze powiedziawszy to nie wiem co napisać - napewno to, że praca wygląda na nieskończoną i to nie dlatego, że nie ma tła...

przedewszystkim brakuje jakiegoś smaku w kompozycji i peryspektywie - może gdyby drzewo było ciemniejsze z tymi kropkami - tworzyłoby następny plan - a tak wyglada jakby - hmmmm to była jakas jej myśl....

podoba mi się niedbała zabawa plamą ale niestety (i chyba się nie mylę) nie jest poparta warsztatem....

zatem popracuj nad tą pracką....

pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

heh, dzieki :-) to miała być jej myśl :-) Fakt, brakuje warsztatu bo strasznie dawno nic 2d nierobiłem a juz napewno nie na tablecie. Właśnie od brata pozyczyłem i sie bawić zaczałem :) Świetna sprawa.

Problem z dokończeniem tej pracy jest taki ze chciałem pokazać jak zaganiana osoba współczesnego miasta marzy o przyrodzie ale gdzieś w połowie straciłem wątek... Może wy cos podpowiecie.

Napisano
  • Autor

Oto co powstaje, troszke patetyczne kolorki ale nieodrazu rzym zbudowano. Trza poćwiczyć jeszcze, ale jak wam się podoba??

poidrz1.jpg

i jako bonus :-) znaleziony w szkolnym zeszycie :) długopis art z troche zwaloną jedną nogą :)

kolo1.jpg

Napisano

A witam!

Na pewno musisz popracowac mocniej cieniem, wyrownac oczy, wydobyc je z ciala [wow], wiesz o co chodzi :).Powroc do szczegolow z pierwszego rysunku i je uwidocznic sprobuj. To tak na szybko w moim pierwszym tu poscie [winko]. Madrzyc sie nie bede bo sie ucze tez :)

Zdrowko i powodzenia

Ps. A rysunek fajny, pocwicz kolorowanie na nim wlasnie moze

Napisano

Ta pracka długopisem bardzo mi się podoba gostek fajnie narysowany i ułożony - i nawet światłocień niezły. Gorzej z pracką powyżej - musisz jeszcze sporawo nad nią popracować.

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze, koloru się uczę dopiero. I to szczerze mówiąc pod wpływem tego co u Biglebowskiego zobaczyłem :) Wcześniej raczej komiksowe szkice ołówiek, cienkopisem i długopisem.

To efekt dzisiejszej zabawy kolorami za pomoca myszki. Tak na szybko.

Co o tym sądzicie?

dziura.jpg

Napisano

hmm te blyskawice robione cieknopisem sa zbyt wyrazne na ten rysunek.............

Napisano

taa troche odcinaja sie z tła ten roboto człek mi sie bardzo podoba jest ok...