GLaD Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Siemka wszystkim. Poprzedni model który robiłem do swojego filmiku był *c****y wiec zaczynam od nowa. Mój model to ma być coś podobnego do dwunożnej mrówki. Zaczynam...... Koncepcja: głowa o kształtach owada i wielkich oczach, nos z pancerza na koncu moze bedzie usmieszek lub troche pod nosem, mala szyjka, odstajacy brzuch, postac zgrabiona, rece i nogi jak patyczki zakonczone pazurkami :) Postać ogólnie bajkowo-fantasy-realistyczna:D Technika: Surface Dzięki z góry za wszystkie komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 no dużo nie pokazałeś wic niema co na razie krytykować nie jest może idealnie ale zobaczymy jak będzie dalej powodzenia życzę na pewno się przyda przy splinach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Mały update bo przez nastepne kilanascie godzin nic nie bede robił... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 No no no. Render z drugiego posta rzuca trochę światła na całą sprawę. WIdać, że to jest mrówka (a właściwie jej głowa). Na razie ładnie. Nie widziałem mrówczej główki ale twoja mi się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 co tu dużo mówić pracuj dalej jedyne do czego można się przyczepić [ na razie ] to tylko zbyt mocno wciśnięte oczy. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Dzieki.. Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi