Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zdecydowalem sie wyjatkowo wziac udzial w Bitwie poniewaz....marze o wlasnym odtwarzaczu mp3;)

btw przy aktualnej pogodzie wydaje mi sie bardziej atrakcyjna nagroda od chlodzenia woda;)

UPDATE:

dorzucilem pierwszy sensowny szkic po slownym opisie;)

UPDATE 12.02.06 (zblizenie na fragment)

Zapodaje pierwszy sensowny postep. Detale jeszce nie wymodelowane,ale z tym poczekam do konca..jeszcze sporo rzeczy do zrobienia.

UPDATE 18.02.06

Tym razem jescze unfinished, fragment chmur i wychodzacej z nich glowy wilka.

Pozdrawiam.

UPDATE 22.02.06

Calosc obrazu..jeszcae sporo rzeczy do zrobienia,ale musze zamiescic,bo dzis termin nominacji.

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ha ! więc jednak :) bardzo obrazowy szkic - szczególnie ten mały punkt w lewym dolnym rogu jest ważny i będzie stanowił przeciwwagę dla całej kompozycji ;) powodzenia

acha - jaką techniką będziesz to w końcu robił ?

Napisano

Ok, zamieszczam maly postep w pracy. Na razie bardzo ogolny szkic, niewiele widac wiec opisze...na dole po lewej dwa wilki gryza przewroconego konia,

w tle(3 plan) beda duze portrety glow walczacych(wilk atakujacy konia) i jescze inny wilk...jakby wychodzace z chmur. Ogolnie z tylu chce aby bylo chlodno i burzowo..z przodu troche cieplej dla wiekszej przestrzeni.

Ten kon, ktory stoi na tylnych nogach ma taka poze,gdyz z dolu bedzie atakowal go jeden zagubiony wilczek;)

Ogolnie to sie dopiero rozwinie i nie wiem jeszce jak wiec nie bede gadal na prozno.

Pozdrawiam,

Pablo

Napisano

no nareszcie ! bo czasu coraz mniej do końca - co do obrazka to podoba mi się kolorystyka - czym renderowałeś ;) Oil Paint Renderer ?

Napisano

Artysta-materialista ;) Powodzenia w bitwie.

A w kwestii formalnej... Nie podoba mi się "piękna" powalona przez "bestię". Bardziej tarza się w świeżej o poranku rosie niż przeżywa dramat swojego życia ;) Takie skojarzenie. Pewnie to wina regularnie ustawionych kopyt. Udramatyzuj to trochę ;)

Pozdrawiam

Napisano

hehehe, faktycznie z poczatku nie zwrocilem na to uwagi, ale koledzy przedemna maja racje, to wyglada jak przyjacielska zabawa, moze by sie przydalo ja jakos nienaturalnie powyginac, tak aby odrazu rzucalo sie w oczy ze cos jest nie tak.

pozdro: ]

Napisano

Ano, postaram sie poprawic wszystkie takie wpadki przy finalizowaniu obrazu,...to tez bierze sie z faktu,ze calosc powstaje dosc chaotycznie,gdyz jest to taka praca z doskoku.....dziubne troche przed praca, czasem po i tak day by day;)

Napisano

Niezły pomysł z chmurami, nabiera to kształtu ciekawego, trochę ten łeb skojazył mi się ni z gruchy ni z pietruchy z księżniczką mononoke :)

Napisano

Nowy update.

Daleko do konca, jeszcze musze dopracowac sporo detali, uplastycznic pozy i mordy koni,ale na kilka dni przerywam prace z powodu dyplomu na asp i bolu oczu..hehe

Pozdrawiam,

Pawel

Napisano

Twoja ilustracja robi się coraz bardziej niesamowita. Dużo jeszcze roboty przed Tobą, ale myślę, że warto! Powodzenia na oblewaniu dyplomu. Postaraj się długo trzymać pion ;) bo co do obrony to chyba wiadoma sprawa... ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności