Pawel Lipka Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam. Zdecydowalem sie wyjatkowo wziac udzial w Bitwie poniewaz....marze o wlasnym odtwarzaczu mp3;) btw przy aktualnej pogodzie wydaje mi sie bardziej atrakcyjna nagroda od chlodzenia woda;) UPDATE: dorzucilem pierwszy sensowny szkic po slownym opisie;) UPDATE 12.02.06 (zblizenie na fragment) Zapodaje pierwszy sensowny postep. Detale jeszce nie wymodelowane,ale z tym poczekam do konca..jeszcze sporo rzeczy do zrobienia. UPDATE 18.02.06 Tym razem jescze unfinished, fragment chmur i wychodzacej z nich glowy wilka. Pozdrawiam. UPDATE 22.02.06 Calosc obrazu..jeszcae sporo rzeczy do zrobienia,ale musze zamiescic,bo dzis termin nominacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam Pawla :) powodzenia zycze, wiem ze bedzie pieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 ha ! więc jednak :) bardzo obrazowy szkic - szczególnie ten mały punkt w lewym dolnym rogu jest ważny i będzie stanowił przeciwwagę dla całej kompozycji ;) powodzenia acha - jaką techniką będziesz to w końcu robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Jaras: tradycyjnie farbkami, na plotnie 130x100cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Pawel Lipka -> witam w Bitwie :) koncept przedni :] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Ok, zamieszczam maly postep w pracy. Na razie bardzo ogolny szkic, niewiele widac wiec opisze...na dole po lewej dwa wilki gryza przewroconego konia, w tle(3 plan) beda duze portrety glow walczacych(wilk atakujacy konia) i jescze inny wilk...jakby wychodzace z chmur. Ogolnie z tylu chce aby bylo chlodno i burzowo..z przodu troche cieplej dla wiekszej przestrzeni. Ten kon, ktory stoi na tylnych nogach ma taka poze,gdyz z dolu bedzie atakowal go jeden zagubiony wilczek;) Ogolnie to sie dopiero rozwinie i nie wiem jeszce jak wiec nie bede gadal na prozno. Pozdrawiam, Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Tez zycze powodzenia i mam nadzieje ze sie powiedzie z odtwarzaczem ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Robie w koncu update:) To zblizenie na fragment calosci. Pozdrawiam, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 no nareszcie ! bo czasu coraz mniej do końca - co do obrazka to podoba mi się kolorystyka - czym renderowałeś ;) Oil Paint Renderer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Artysta-materialista ;) Powodzenia w bitwie. A w kwestii formalnej... Nie podoba mi się "piękna" powalona przez "bestię". Bardziej tarza się w świeżej o poranku rosie niż przeżywa dramat swojego życia ;) Takie skojarzenie. Pewnie to wina regularnie ustawionych kopyt. Udramatyzuj to trochę ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Cóż....nie wiem co napisać w sumie bo juz było powiedziane ze super;] ale radzik ma racje, zbyt błoga ta jedna piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 hehehe, faktycznie z poczatku nie zwrocilem na to uwagi, ale koledzy przedemna maja racje, to wyglada jak przyjacielska zabawa, moze by sie przydalo ja jakos nienaturalnie powyginac, tak aby odrazu rzucalo sie w oczy ze cos jest nie tak. pozdro: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Ano, postaram sie poprawic wszystkie takie wpadki przy finalizowaniu obrazu,...to tez bierze sie z faktu,ze calosc powstaje dosc chaotycznie,gdyz jest to taka praca z doskoku.....dziubne troche przed praca, czasem po i tak day by day;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 18 Luty 2006 Autor Share Napisano 18 Luty 2006 Nowy update zapodalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Niezły pomysł z chmurami, nabiera to kształtu ciekawego, trochę ten łeb skojazył mi się ni z gruchy ni z pietruchy z księżniczką mononoke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 odrzucając banały sięga się szczytów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Nowy update. Daleko do konca, jeszcze musze dopracowac sporo detali, uplastycznic pozy i mordy koni,ale na kilka dni przerywam prace z powodu dyplomu na asp i bolu oczu..hehe Pozdrawiam, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Twoja ilustracja robi się coraz bardziej niesamowita. Dużo jeszcze roboty przed Tobą, ale myślę, że warto! Powodzenia na oblewaniu dyplomu. Postaraj się długo trzymać pion ;) bo co do obrony to chyba wiadoma sprawa... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi