MaGuu Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Od razu mówie ze nie wiem czy to odpowiedni dział. Wiec Modków prosze o ewentualne przeniesienie :) A teraz pytanie. Chciałbym uzyskać taki efekt jak na załączonym obrazku: Czyli tak jak by pion pixeli przeciągnięty w dana strone...W jakim programie mozna stworzyc taki efekt? Z góry dzięki za pomoc :]
piotrek Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Może photoshop? Zaznaczasz jedną kolumnę pixeli i rozciągasz w bok.
MaGuu Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 sorry ale w photoshopie jestem zielony :/ jakim narzędziem "rozciągam w bok" - bo zwykłe "przesunięcie" po prostu przesuwa mi w bok zaznaczony element, nie zostawia po sobie smugi.... btw: błyskawiczna odp :D
piotrek Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Najpierw narzędzie "Single Column Marque Tool", następnie "Edit -> Transform -> Scale" - testowałm właśnie i działa idealnie :)
MaGuu Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 Łaaaaaa! Kozak, w radiu właśnie mówili że wisze Ci browar ;) Dzieki :] Idealnie :D
Rekomendowane odpowiedzi