Jander Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Własnie zaczełem sobie modelowac pistolet beretta i wpadłem na pomysł zeby poddac go waszej ocenie. Zwykle wpadam tu tylko zeby ogladac modele ; ). Oto pierwsze renderki, czekam na krytyke. Ps. Renderki na szybko bo zaraz do szkoły ide ^^. Jak wróce to postaram sie o jakis update.
Reanimator Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 "Z glowy" go robiles? Bo jak dla mnie moherowa beretta wyglada tak: http://ftp.thrustmaster.com/pictures/PSX/PSX_Beretta/Beretta.jpg
Jander Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Nie, z tego co leży na stole ( replika AEG [Air Electric Gun - takie na kulki ^^]) i jednego zdięcia. Dodam ze to jest nadal WIP ^^ choć to raczej widac ; ) Ja korzystam z takiego zdiecia, troche inny model chodz bardzo podobny.
Reanimator Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Noo, mimo wszystko troszke mu jeszcze brakuje. W sensie proporcji. Podloz sobie to zdjecie w maxie i dopasuj do niego.
Jander Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Zwykle tak robie ; ) ( patrz zdięcie ) Jest narazie krótkie bo musze zrobic z dwóch częsci, zeby było jak animowac blow-back (cofanie sie tej górnej czesci)
Jander Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Oto obiecany update. Zostały jeszce "obicia" na kolbie i magazynek a potem textoorki. Edit: Plz piszcie coś bo za chwile kolejne updaty, lepiej teraz cos poprawic niz pozniej ^^.
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 no ladnie jest daj jeszcze muche i szczerbinke osłona spustu (tam gdzie lączy sie ze szkieletem) powinna byc szersza ( ma wyrazny trojkatny ksztalt) wewnetrzna przestrzen oslony spustu jest bardzo owalna , na zewnatrz osłona wchodzi pod szkielet duzym zaokragleniem .
Jander Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Tak wiec dodałem muche, szczerbinke, magazynek ( jeden w środku drugi obok ), zmieniłem troche osłone spustu i sam spust. Lukasz, nie wiem czy do końca o to ci chodziło ale zrobiłem tak jak miałem na zdiecu, jesli cos jeszcze jest nie tak to byłbym wdzięczny jak byś mi to rozrysował najlepiej na siatce modelu, nie moge tam dac za duzo polys bo silnik nie udźwignie ; )
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 zignoruj "smuklejsze" tam jest zaograglenie na dole - zapomnialem o tym ,zrob tylko nieco szerszy ten bajer przy oslonie spustu
Jander Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 Poszerzyłem i dorobiłem obicia. Jak dla mnie model skończony. Czekam na uwagi a potem postaram sie otexturować, choć nie wiem jeszcze jak sie do tego zabrać. Obiekt ma 660 face'ów.
Rekomendowane odpowiedzi