Skocz do zawartości

Obiekt LP: Pistolet Beretta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Własnie zaczełem sobie modelowac pistolet beretta i wpadłem na pomysł zeby poddac go waszej ocenie. Zwykle wpadam tu tylko zeby ogladac modele ; ). Oto pierwsze renderki, czekam na krytyke.

Ps. Renderki na szybko bo zaraz do szkoły ide ^^. Jak wróce to postaram sie o jakis update.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie, z tego co leży na stole ( replika AEG [Air Electric Gun - takie na kulki ^^]) i jednego zdięcia. Dodam ze to jest nadal WIP ^^ choć to raczej widac ; ) Ja korzystam z takiego zdiecia, troche inny model chodz bardzo podobny.

Napisano

Zwykle tak robie ; ) ( patrz zdięcie ) Jest narazie krótkie bo musze zrobic z dwóch częsci, zeby było jak animowac blow-back (cofanie sie tej górnej czesci)

Napisano

Oto obiecany update.

Zostały jeszce "obicia" na kolbie i magazynek a potem textoorki.

Edit: Plz piszcie coś bo za chwile kolejne updaty, lepiej teraz cos poprawic niz pozniej ^^.

Napisano

no ladnie jest

daj jeszcze muche i szczerbinke

osłona spustu (tam gdzie lączy sie ze szkieletem) powinna byc szersza ( ma wyrazny trojkatny ksztalt)

wewnetrzna przestrzen oslony spustu jest bardzo owalna , na zewnatrz osłona wchodzi pod szkielet duzym zaokragleniem .

Napisano

Tak wiec dodałem muche, szczerbinke, magazynek ( jeden w środku drugi obok ), zmieniłem troche osłone spustu i sam spust. Lukasz, nie wiem czy do końca o to ci chodziło ale zrobiłem tak jak miałem na zdiecu, jesli cos jeszcze jest nie tak to byłbym wdzięczny jak byś mi to rozrysował najlepiej na siatce modelu, nie moge tam dac za duzo polys bo silnik nie udźwignie ; )

Napisano

Poszerzyłem i dorobiłem obicia. Jak dla mnie model skończony. Czekam na uwagi a potem postaram sie otexturować, choć nie wiem jeszcze jak sie do tego zabrać. Obiekt ma 660 face'ów.