TrojkaT Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Hej Moze juz bylo, nie wiem juz mialem jakis czas temu sie o to spytac ale czasu nie bylo. Wiec... Chce zrobic krotka animke ustawiam sobie Range 1-65 zeby mi tyle klatek tylko wyrenderowalo, i tu moje pytanie jak zmniejszyc predkosc tego rendera bo u mnie trwa doslownie 2s ? a chcialbym troche wiecej zeby wolniej szlo, czy jest mozliwe ustawienie tego w maxie pozdrawiam
sanki Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 mozesz przeskalowac czas animacji w maksie, co przelozy sie na wiecej wyrenderowanych klatek, a jezeli wyrenderwales do pojedynczych klatek a nie do filmu to powienienes miec mozliwosc ustawienia framerate'u przy skladaniu animki. Jednakze pamietaj ze standard kinowy to 24 fps czyli z tych 66 klatek wychodzi wlasnie 2,5 sek.
TrojkaT Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 jeszcze nie renderowalem, sanki jak mam to przeskalowac?
hkropinski Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 hmm mozesz zmienic liczbe klatek na sekund ale nie polecam bo stracisz jakosc, "time configuration" i ustaw na custom ja bym na twoim miejscu przesunal klatki kluczowe do przodu pozdr
sanki Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 tak jak hkropinski powiedzial mozesz zmienic framerate, albo wcisnac re-scale time i przeskalowac w time configuration. Zeby to zrobic kliknij prawym klawiszem w okolicach guzikow play itp obok suwaka animacji
Rekomendowane odpowiedzi