Napisano 30 Styczeń 200619 l Hej Moze juz bylo, nie wiem juz mialem jakis czas temu sie o to spytac ale czasu nie bylo. Wiec... Chce zrobic krotka animke ustawiam sobie Range 1-65 zeby mi tyle klatek tylko wyrenderowalo, i tu moje pytanie jak zmniejszyc predkosc tego rendera bo u mnie trwa doslownie 2s ? a chcialbym troche wiecej zeby wolniej szlo, czy jest mozliwe ustawienie tego w maxie pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200619 l mozesz przeskalowac czas animacji w maksie, co przelozy sie na wiecej wyrenderowanych klatek, a jezeli wyrenderwales do pojedynczych klatek a nie do filmu to powienienes miec mozliwosc ustawienia framerate'u przy skladaniu animki. Jednakze pamietaj ze standard kinowy to 24 fps czyli z tych 66 klatek wychodzi wlasnie 2,5 sek.
Napisano 30 Styczeń 200619 l hmm mozesz zmienic liczbe klatek na sekund ale nie polecam bo stracisz jakosc, "time configuration" i ustaw na custom ja bym na twoim miejscu przesunal klatki kluczowe do przodu pozdr
Napisano 30 Styczeń 200619 l tak jak hkropinski powiedzial mozesz zmienic framerate, albo wcisnac re-scale time i przeskalowac w time configuration. Zeby to zrobic kliknij prawym klawiszem w okolicach guzikow play itp obok suwaka animacji