Napisano 31 Styczeń 200619 l Witam! Pakie oto portfolio sobie wykombinowałem. Tylko od razu przepraszam że preloader nie działa. dziś poprawki. tak więc proszę o cierpliwośc. http://217.96.60.7/~angasior/portfolio2/ Pozdrawiam!
Napisano 31 Styczeń 200619 l wiem,z e nie bedzie to zbyt mile, ale IMO wszystko do wymiany :P no, moze poza przejsciami obrazkow w galeriach (mimo iz sa niefunkcjonalne, bo nie ma czasu zeby sobie popatrzec :/ ) Strona "o mnie" wola o pomste do nieba :D Liternictwo mi nie pasuje, a do tego, jesli wspominasz o jakiejs stronie, to badz laskaw zrobic z adresu link (szczegolnie, gdy nie mozna skopiowac tekstu do paska adresu). tyle ode mnie :) Wg mnie wrzucanie tu swojego portfolia to masochizm, bo zawsze znajdzie sie paru gosci (czyt. ja ;) ) ktorym sie nie spodoba,a wtedy traci sie wiare w siebie. Sam robie sobie wlasnie portfolio, ale nie bede go tu wrzucal, tylko od razu wyplyne nim na przestwor internetu - unikne zniechecajacej krytyki :D
Napisano 31 Styczeń 200619 l Hmm.. racja, że tu dostaniesz po twarzy, ale czasem trzeba. Ale trzeba wiedzeć, ze jeżeli nie będzie się próbować, to do niczego się nei dojdzie, a żeby być zajebongo trzeba przejść przez okres (jak to mówi koleś z kebaba przy PW) dałniarstwa. Stronka jest trochę kiepska. Liternictwo siedzi - widzę, że inspiracje raczej dobre, ale trochę niezręcznie wykonane - napis Andrzej Gasior Online portfolio jest strasznie rozjechany. Nie wystarczy żęby były tej samej długości. Słowa na górze i na dole mają podobny, ale w rzeczywsitości inny rytm i sprawia to wrażeie że coś jest nie tak. Wogóle liternictwo jest do kitu.. zwłaszcza w CV i w omnie. A tu powinny ładnie wyglądać. Ja nie wypełniałbym całej strony a.a. tekstem tylko walnął właśnie mniejszego (może pixelfonta) fonta jakiegoś, ktory by się lepiej czytało. Coś nie tak jest z przyciskami, chociaż bardzo ładne przejście :D takie płyyynnne.. :D Jak najadę na kawałek ikonki to jeszcze się nei aktywuje. Powiększ obszar hit'a. Przejścia między obrazkami też fajne, ale irytuje brak możliwości przewijania zdjęć samodzielnie. W sumie widać, że wiesz o co chodzi w tym co robisz, ale całokształt sprawia wrażenie, że nic od Ciebie nie kupię ;) Pozdro (wiem że nie czuć tego z mojego monopisu, ale jestem raczej na + niż na - ;) )
Napisano 1 Luty 200619 l Ja powiem tak ... na początku mnie zainteresowało ... całkiem przyjemne jeśli chodzi o obsługe ... jednak z czasem strona zaczyna nudzić swoją prostotą ... i brakiem interaktywnego sposobu penetracji galerii ... ja się przyglądam modelowi a tu się obrazek zmienia :| ... nudne to portfolio :( ...
Napisano 1 Luty 200619 l Autor Witam! o tóż zaszły pewne zmiany :-) 1 - postarałem się zrobić portfolio mroszkę mniej nudne :-) 2 - szybsze przejścia pomiędzy pracami 3 - możliwość własnoręcznego sterowania slajdami 4 - Zmieniona strona CV 5 - wywaliłem "o mnie" i zrobiłem z tego kontakt 6 - strona główna jest czystsza 7 - jak komuś nie odpowiada małe okienko z podglądem to moze sobie ściągnąć wersję pełnowymiarową 8 - więcej grzechów nie pamiętam ps. a i jeszcze polecono mi zmienić to różowe podświetlanie klawiszy ale na ja się w nim zakochałem i niema bata :-) ps2. mam jeszcze problemy z preloaderem ale myślę że będzie soon.
Napisano 1 Luty 200619 l Lepiej ... widzę przejścia między obrazkami możliwe dzięki guzikowi, ale gdzie guzik do cofania? ... w sumie powiem, że mam mieszane uczucia ... twoje portfolio jest bardzo przyjemne w obsłudze, czytelne i przyjemne dla oka :) ... ale z drugiej strony z czasem robi się bardzo nudne i sztywne ... ja osobiście od portfolio wymagam "życia" ... lubie tu i tam jakieś grafiki ... jakieś efekty itd. ... i wydaje mi się, że tego Ci brakuje ...
Napisano 1 Luty 200619 l No teraz wygląda dużo poważniej. Zwłaszcza jak wywaliłeś - o mnie. Jeżeli chodzi o linki różowe to mi się również bardzo podobają, ale nie pasują do niczego. Strona jest bardzo mało spójna stylistycznie - to znaczy nie ma ciekawej kocepcji trzymającej wszstko do kupy i nic z tym już za bardzo nie zrobisz, bo wypadałoby całość od nowa przeprojektować. No i jest nudna. Ale raczej mimo to dobrze prezentuje Twoje pracki, których nie ma za dużo ;)
Napisano 1 Luty 200619 l fajne /bo nie zrobie lepszego :->/ ciekawe CV /moje lepsze :->>/ ogolnie podoba mi sie. ciekawa stronka prosta i efektowna /w sam raz dla neostrady 256/.
Napisano 2 Luty 200619 l czcionka brzydka jest, dlugo czekalem aż sie wgra... ale plusa masz za te samochody :)
Napisano 9 Luty 200619 l wg mnie troche nudna grafika stronki. Menu w prawym dolnym rogu ma sie nijak do reszty. Strona "kontakt" również nie zabardzo lączy sie z innymi elementami.