Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No z tego względu że w maxie nic nie potrafie chciałem sie was zapytać jak zrobić UV głowy :) szukałem tutków ale prawie nic nie znalazłem. Plz albo napiszcie albo coś podeślijcie :) za pomoc napedno będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no tyle to ja też wiem :] myślałem o czym dokładniejszym :P ale dobra obadam helpa narazie

Napisano

Który Max?

Jak 8 to pelt, czyż nie.

Jak 7 to próbuj planar (przód, boki, tył, góra) i potem zszywanie. Proste jak budowa cepa ale w miarę skuteczne.

Napisano
  • Autor

kurde no zszywać to nie mam zamiaru :] widziałem ze da sie to prościej zrobić no ale ... :P

ps. max7 :)

Napisano
  • Autor

no no zrobiłem cylindryczne za pomocą tego Gizmo no ale co dalej jak to potem ? :) ( wiecie ale mi czeba dokładnie bo ja nic nie kumam ) :D

edit: dobra udało sie ! :) coś wyszło tak zrobiłem jak mówił master kiełbaster :) thx!

Napisano
  • Autor

Słuchajcie jednak dalej mam problem z tą głową, mapka nie wychodz tak jak powinna :/ wmiędzy czasie jak wlanczam unwrapa to idealnie przez środek czaszki powinna przechodzić linia zielona, no i ona powinna równo przełazić au mnie jest taka pokręcona i kurcze potem mapa wyłazi zrąbana ;/