xeav Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Tutorial o modelowaniu pierścieni (Maya) renderowaniu (maxwell RC5) i 'dopieszczaniu' końcowego efektu (PhotoImpact11). Tutorial trwa 7 m 51 s Plik .avi waży: 41.5 MB [Ściągnij] [Mirror] Zapraszam do obejrzenia
TrojkaT Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 gdzie jest ten plik bo ten link to chyba nie dziala ;)
piotrek Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 heh, ja też szukałem, a okazało się, że w rawym górnym rogu jest reklama i trzeba ją zamknąć :) Jeśli to nie to, to nie wiem.
xeav Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 może masz taki napis : All download slots assigned to your country (Poland) are currently in use. Please try again later.
TrojkaT Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 xeav ja nic wlasnie nie ma:) moge tylko wrzucic wlasny jakis plik to wszystko ;)
TrojkaT Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 dobra na mozzile to nie dziala tylko przez Explorera;) glupota xeav to twoj tutek :D
Georgas Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 All download slots assigned to your country (Poland) are currently in use. Please try again later. i w IE i w Mozilli pisze to samo :( może wrzuć to na rapidshare'a
xeav Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 zupdateowałem pierwszy post o link z rapidshare.
Rekomendowane odpowiedzi