RA Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Witam Poszukuję tekstury płyt betonowych, takich jak na załączonym obrazku. Z góry dzięki za pomoc. :) pozdrawiam
MaGuu Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 http://arroway.de/textures/03/en/index.html - pewnie byłeś ale na wszelki wypadek :] w dziale "panel" pierwsza text to właśnie chyba to i bonusowo bumpa i speculara dostaniesz ;)
AGmakonts Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 a jak się zdecydujesz na kupno to dzwoń, zrobisz mi idealny prezent:P poszukaj jeszcze próbek dosha jeżeli sa
RA Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 Ale wy mi żle życzycie. ;) hehe Kilka osób na forum operowało takimi teksturkami, więc może jednak jakiś dobry samarytanin się pokaże? :)
RA Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 A jednak mi dobrze życzycie. ;) Troche PS'a i nawet ładnie wyszło: Trochę się popracuje i będzie. :)
MaGuu Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 wyszło ładniej niz na Twoim załączniku w pierwszym poscie :] a dzięki komu? :D
Rascal Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 RA jesli chodzi o texture ktorej szukasz to dosc ciezko bedzie znalezc cos takiego Free aby bylo podobne pod wzgledem wygladu i w miare przyzwoitej rozdzielczosci. Domyslam sie ze raczej wariant kupna cie nie interesuje wiec pozostaje opcja wykonac ja wlasnorecznie. Za jakis czas znajde troche wolnego czasu to skrobne dla ciebie taka texturke. EDIT: A oto i ona :) mam nadzieje ze sie przyda.
RA Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 O jaaa, Rascal, sześciopak Ci się należy. :) Ogromne dzięki. EDIT: Tak wyszedł test. Trochę w PS'ie podkręciłem, ale chyba niepotrzebnie. Pozwoliłem sobie jedynie na usunięcie napisu z bump'a, ale jeszcze z napisem też się kiedys przyda. :)
Rascal Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 W przygotowaniu sa 3 rozne tego typu mapy, beda do pobrania z dzialu Extras na stronie http://www.maxdigital.pl Tym samym dzial ten rozpoczyna niebawem swoja dzialalnosc, a jednym z jego sekcji beda wlasnie roznego rodzaju wysokiej jakosci darmowe textury.
Rascal Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 Narazie pomysl ten jest w powijakach :) i rozne kwestie sie zmieniaja.
Rekomendowane odpowiedzi