Busiu Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Pracuej nad taką vizką.. render testowy robie ją w standardowym renderze cinemy 4d... moze dlatego taki efekt. pozdro
gregorjan Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 nawet fajnie wyszła podłoga..ogólny koncept też fajny, tylko te texturki;) życzę powodzenia
piotrek Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Mapowanie nie podoba mi się, podobnie jak tekstury - wszystkie takie same.
mkk3a Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 teksturki troche monotonne, czasem źle mapowane (na drzwiczkach od szafek, w sciance przy lampce - widać ze nie jest seamlessowa) lampka nie ma żadnego kabelka ani włacznika, materiał też średni na krzesło też przydałaby sie nieco inna tekstura ściany mają byc takie białe czy to wina oswietlenia? wrzuć cos kontrastowego, bo troche mdłe jest (jakaś roslinka, może plakat na scianie) ale ogolnie jest fajnie
Busiu Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 poprawiłem mapowanie i krzesło niejest juz kanciaste... sory za wielkosc ale niedało sie inaczej... uzyłem lekkiej mapy hdri, niewidac róznicy
Rekomendowane odpowiedzi