Skocz do zawartości

Piekna i Bestia: Ta noc

Featured Replies

Napisano

Witam

Praca ta bedzie kontynuacja watku Firehuntera. (niedawno udalo mi sie przypomniec haslo do tego konta...). Postanowilem jednak zmienic koncept. Scena bedzie przedstawiac potajemne spotkanie pieknej i bestji ktore okazuje sie jednak byc pulapka. Narazie moze tyle bo naprawde nie jestem jeszcze w 100% przekonany do tej koncepcji. Updaty postaram sie zamiescic jak najszybciej. pozdrawiam.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Matys -> czyli wątek Firehuntera jest już do wywalenia ? Pamiętaj, że jeden użytkownik może tylko jedną pracę wystawić.

czasu niewiele więc powodzenia :)

Napisano
  • Autor

Leru tak wantek Firehuntera jest do wywalenia tylko nie wiem jak to zrobic.(o ile moge to zrobic)

obecnie pracuje nad piekna. jak tylko ja skoncze postaram sie cos zapostowac. i moze jakis koncept.

Napisano
  • Autor

zamieszczam cokolwiek bo strasznie tu pusto. wszystko jest jeszcz w trakcie prac wiec wyglada to tak jak wyglada...

Napisano
  • Autor

powoli mapuje potworka. narazie zrobilem tyle, nad mapa trzeba jeszcze popracowac co bed czynil w najblizszym czasie.

Napisano

Witam, widzę że nikt Ci nie udziela komentarzy to przykre. To ja Ci pomogę. :D hmmm, te korzenie są takie larwowate, gąsienicowate. Nie wiem czy to ma byc żywe drzewo, czy martwe. Musisz to wszystko pokazac. Wiem że to nie jest łatwe. I życie też nie jest łatwe.

Pozdrówka

Napisano
  • Autor

Jonasz_Real dzieki za posta to naprawde mile ale tak naprawde wcale mi nie jest przykro z braku zainteresowania moim watkiem. Mam swoj cel ktory chce osiagnac i tyle, mam nadzieje ze mi sie to uda.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.