Matys Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Witam Praca ta bedzie kontynuacja watku Firehuntera. (niedawno udalo mi sie przypomniec haslo do tego konta...). Postanowilem jednak zmienic koncept. Scena bedzie przedstawiac potajemne spotkanie pieknej i bestji ktore okazuje sie jednak byc pulapka. Narazie moze tyle bo naprawde nie jestem jeszcze w 100% przekonany do tej koncepcji. Updaty postaram sie zamiescic jak najszybciej. pozdrawiam.
Leru Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Matys -> czyli wątek Firehuntera jest już do wywalenia ? Pamiętaj, że jeden użytkownik może tylko jedną pracę wystawić. czasu niewiele więc powodzenia :)
Matys Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 Leru tak wantek Firehuntera jest do wywalenia tylko nie wiem jak to zrobic.(o ile moge to zrobic) obecnie pracuje nad piekna. jak tylko ja skoncze postaram sie cos zapostowac. i moze jakis koncept.
Matys Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 zamieszczam cokolwiek bo strasznie tu pusto. wszystko jest jeszcz w trakcie prac wiec wyglada to tak jak wyglada...
Matys Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 powoli mapuje potworka. narazie zrobilem tyle, nad mapa trzeba jeszcze popracowac co bed czynil w najblizszym czasie.
Jonasz_Real Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Witam, widzę że nikt Ci nie udziela komentarzy to przykre. To ja Ci pomogę. :D hmmm, te korzenie są takie larwowate, gąsienicowate. Nie wiem czy to ma byc żywe drzewo, czy martwe. Musisz to wszystko pokazac. Wiem że to nie jest łatwe. I życie też nie jest łatwe. Pozdrówka
Matys Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Jonasz_Real dzieki za posta to naprawde mile ale tak naprawde wcale mi nie jest przykro z braku zainteresowania moim watkiem. Mam swoj cel ktory chce osiagnac i tyle, mam nadzieje ze mi sie to uda.
Jonasz_Real Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Popraw kompozycję, bo wszystko leci na lewą stronę. Pozdrówka
Matys Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Jonasz_Real powoli to bede robil KLICEK dziki ;)
Jonasz_Real Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 No powoli raczej się nie da, musisz się pospieszyc. :)
emenemsbis Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Czekam na reszte:) bo malo czasu zostalo i szkoda zeby sie taka dobra praca zmarnowala:D
Rekomendowane odpowiedzi