Napisano 6 Luty 200619 l Witam Praca ta bedzie kontynuacja watku Firehuntera. (niedawno udalo mi sie przypomniec haslo do tego konta...). Postanowilem jednak zmienic koncept. Scena bedzie przedstawiac potajemne spotkanie pieknej i bestji ktore okazuje sie jednak byc pulapka. Narazie moze tyle bo naprawde nie jestem jeszcze w 100% przekonany do tej koncepcji. Updaty postaram sie zamiescic jak najszybciej. pozdrawiam.
Napisano 6 Luty 200619 l Matys -> czyli wątek Firehuntera jest już do wywalenia ? Pamiętaj, że jeden użytkownik może tylko jedną pracę wystawić. czasu niewiele więc powodzenia :)
Napisano 8 Luty 200619 l Autor Leru tak wantek Firehuntera jest do wywalenia tylko nie wiem jak to zrobic.(o ile moge to zrobic) obecnie pracuje nad piekna. jak tylko ja skoncze postaram sie cos zapostowac. i moze jakis koncept.
Napisano 8 Luty 200619 l Autor zamieszczam cokolwiek bo strasznie tu pusto. wszystko jest jeszcz w trakcie prac wiec wyglada to tak jak wyglada...
Napisano 13 Luty 200619 l Autor powoli mapuje potworka. narazie zrobilem tyle, nad mapa trzeba jeszcze popracowac co bed czynil w najblizszym czasie.
Napisano 16 Luty 200619 l Witam, widzę że nikt Ci nie udziela komentarzy to przykre. To ja Ci pomogę. :D hmmm, te korzenie są takie larwowate, gąsienicowate. Nie wiem czy to ma byc żywe drzewo, czy martwe. Musisz to wszystko pokazac. Wiem że to nie jest łatwe. I życie też nie jest łatwe. Pozdrówka
Napisano 16 Luty 200619 l Autor Jonasz_Real dzieki za posta to naprawde mile ale tak naprawde wcale mi nie jest przykro z braku zainteresowania moim watkiem. Mam swoj cel ktory chce osiagnac i tyle, mam nadzieje ze mi sie to uda.
Napisano 17 Luty 200619 l Czekam na reszte:) bo malo czasu zostalo i szkoda zeby sie taka dobra praca zmarnowala:D