tob01 Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 potrzebuje tutkow dla bardzo poczattkujacych o renderowaniu... jakie rendery polecacie? v-ray? mental ray? czym to sie rozni jakby mogl ktos przyblizyc... albo link z opisami renderow... ale na 1. miejscu tutki
piotrek Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 KLIK Jeśli będziesz renderował mentalem, w dziale mental jest topic greg'a z masą pomocy. polecam mentala - wbudowany w Maya, 3dsmaxa, XSI - nie trzeba nic kupować dodatkowo :)
tob01 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 chaosgrup nie dziala :o skad mam zassac wersje free lub demo mental raya lub vraya??
Gość User190 Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Jeśli chcesz spróbować Brazila to tutaj masz wszystko - http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9017 Polecam :)
tob01 Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 mam maxa 5...... a cos o vray'u?? najlepiej po polsku :P
tob01 Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 sory ze jedno pod drugim ale zdobym vraya z chaosgrup i wyskakuja mi bledy jak wlaczam maxa... nie mam pojecia oco biega pomocy... i ma ktos jakies wprowadzenie do vraya jak go wogole wlaczyc? dla mnie to czarna magia ale pewnie wogole go nie mam bo bledy wyskakuja......HELP ME PLEASE
Rekomendowane odpowiedzi