messiahone Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Ot taki sobie piętnasto minutowy speedzik:) Co o tym sądzicie? Moze nawet cos z tego bedzie?
Mortom Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 NO nieweim jak to powiedzieć... światło ładne :) a po za tym to ja sie nie znam ale ta dolna szczena to taka zabardzo chyba spłaszczona. Bo co do nosa, oczodółów to raczej dobrze jest. Tylko ten dół modelu razi. Siemka
wizz Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Masz jakiś concept ? :) bo sam nie wiem co o tym sądzić ;P
messiahone Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Postanowilem, ze cos z tym zrobie. Niewiem jeszcze dokladnie co, ale cos zrobie. No i troche bardziej "inna" głowa;)
Mortom Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 jak na mnie to może dałbyś inne widoki. Bo sądze że z boku to bedzie znacznie inaczej wyglądało. No i wizz ma racje, pomyśl nad konceptem. To z regól pomagaw modelowaniu. Siemka
messiahone Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Ok. Daje jeszcze dwa widoki. A koncept? hmm Moze poprostu wykonam cała postać? Jeszcze jak mozna to prosze o opinie, krytyke itp.;)
mort Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 hm nie wiem co o tym sądzić..moze z tego całkie mfajna pracka wyjść, czekam na updaty, i się zobaczy :) pozdro!
messiahone Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Oto kolejny updajcik. Znowu conieco poprawione.
tob01 Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 teraz juz bardziej wyglada jakby ten zabojca byl z wosku i zaczynal sie topić :P
mort Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 hm na "uszach" są błędy?? nie wiem, wolałem chyba wcześniejszą...
messiahone Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 kolejny update. Znowu(!):) Troche zmienilem twarz i mam zamiar wkomponowac ta glawe w jakis gustowne ubranko. Jakas pelerynka itp. Styl "Imperatora" to będzie;) Gratisowo dorzucam obrazek z modelerem i samą postacią:)
Rekomendowane odpowiedzi