Skocz do zawartości

Mam problem chciał bym wstawić poruszającego się gifa do prezentacji PowerPoint

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem jak wstawić poruszającego sie gifa (obrazek np. drzewo zrzucające liście 0i nie wiem jak go ściągnąć z internetu i wstawić do swoiej prezentacji

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

jak daje zapisz obraz jako to zapisuje tylko plik i on sie nie rusza to samo jak daje zapisz element docelowy jako tak że prosił bym o podpowieć będe wdzięczny

Napisano

on jest animowany tylko twoja przeglądraka gifów nie odtwarza tej animacji

btw. czym zapisujesz i otwierasz?

Napisano
a w czym ta prezentacja? MS PowerPoint?

tak w PowerPoincie

on jest animowany tylko twoja przeglądraka gifów nie odtwarza tej animacji

btw. czym zapisujesz i otwierasz?

normalnie daje prawy klawisz myszy i daje zapisz obraz jako czy zapisz element docelowy jako i to tylko obraz zapisuje

normalnie daje prawy klawisz myszy i daje zapisz obraz jako czy zapisz element docelowy jako i to tylko obraz zapisuje

mam zainstalować jakąś przeglądarke gifów? jeśli tak to jaką? nie bardzo sie na tym znam przyznaje

Napisano

zainstalowałem tego irfana ale coś nie działa to ?

oki działa dzięki wielkie

choć nie byłeś zbyt wylewny

teraz jak to wstawić do PowerPointa żeby się ruszało

:)

Napisano

wstawiłem i jest tylko obraz ale się nie porusza:(

nie mam pojęcia jak to wstawić do Powepointa żeby się poruszało a widziałem taką fajną prezentację i nie była dzięki temu nudna aż tak i cjciałem coś takiego zrobić

Napisano

już taki jestem kombinuje jek koń pod góre a to takie proste wielki dzięki bardzo mi pogłeś sory za zawracanie głowy pozdrawiam

Pojawił się jeszcze jeden problem nie wiem jak na kliknięcie myszką wywołać podświetlenie danej komurki w tabeli prosze pomoc

komórki sory

może ktoś pomóc??

[VGT Edit - to co niżej napisał mintrill - edytuj posty, zamiast pisać jeden pod drugim w minutowych odstępach]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności