Napisano 1 Sierpień 200321 l Maly powrot na forum i troche moiego 2D :) moie pierwsze podrygi z tabletem nic wielkiego ale jestem odwazny i zniose wszystko :P zapraszam do komentarzy[piwo] http://www.toya.net.pl/~levi/nightOntTeSea.jpg [Edited on 1-8-2003 by Leviathan] [Edited on 1-8-2003 by Leviathan]
Napisano 1 Sierpień 200321 l Moim zdaniem jest calkiem niezle ale...jest ale :] Mysle ze przydalby sie jednak jakis konkretny obiekt ktory przyklowalby uwage [kuter, skaczacy delfin etc.]. Moze sie myle ale odbicie blasku ksiezyca w wodzie ma zbyt regularny kształt... Tyle mam zastrzezen. Ogolem nice powrot, tak trzymaj!:) pozdr Virus3d
Napisano 1 Sierpień 200321 l elo Levi [piwo] wreszcie sie na Forum spotykamy !! a co do pracki...to troszke malo tam jest woda....niebo.....chmury.....i ksiezyc......no w sumie co wiecej moze byc na plazy w nocy....ale tak jakos odczuwam ze mimo wszytko malo tam dales....... POZDRO :] :] [piwo]
Napisano 1 Sierpień 200321 l Autor ah no malo malo....ale chcialem tylko cos nabazgrac w 2D zobaczyc jak mi wyjdzie :) aha pracka tworzona byla pod utworkiem Pink Floyd- Marooned jak ktos sluchal to moze ma takie same skojarzenia :D No ludziska wpisywac sie bo o 4.00 Jade i bede musial wytrzymac bez forum caly okragly tydzien :P [Edited on 1-8-2003 by Leviathan]