stander Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Witam jestem bardzo ale to bardzo początkujący i chciałbym abyście powiedzieli mi jak wam sie to podoba. Prace wykonałem po 2 dniach nauki na tutkach ale nie spełnia szczerze mówiąc moich oczekiwań .Co tu można zmienić??Krytyka mile widziana.Jest to Marvin jakby ktoś nie wiedział (Autostopem przez galaktykę).Można powiedzieć że jest to mój pierwszy render.
chveti Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Same Marviny na forum ; ) Model ładniusi , render za mały, prezentacja i maeriały fe :P Witam na forum i pozdrawiam.
Czorny Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Heheh to sie nazywa mile przywitanie :D hmm moze zmien oswietlenie :D ja bym zastsowal Skylight i wlacz Cienie ciekawie to tychodzi ;] hmm co postaci to mi sie podoba :D jakby byla wieksza i jakies szczegoly mozna by dorobic ;]
stander Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Przepraszam za tytuł łeeee .Czuje skruche i respekt:(
sanki Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 da sie, edytuj pierwszego posta i nie postuj jeden pod drugim, zeby tego uniknac rowniez masz opcje edycji model fajny, pokaz jakies inne ujecia i siatke.
stander Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 o co chodzi z tą siatką znaczy sie ja wiem co to jest siatka ale jak mam ją zapisać (prosze bez śmiechu to moje pierwsze dni)??Inne ujęcie prosze
jaccunio Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 siatke czyli na przyklad shota z okna programu - w perspective wcisnij F4
stander Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Mam nadzieje że to oto chodziło:p. Właśnie mam pytanko czy da sie taką siatkę zmodyfikować na jedną taki jakby odlew czy poprostu trzeba modelować od jednego elementu aby taka powstała ??
tob01 Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 mi sie wydaje ze za gesta ale to tylko moje skromne zdanie moglbys podac linki z ktorych sie przez te 2 dni uczyles??
niestrzelaj Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Czy ja nie powinienem dostać jakiegoś bonusa za zapoczątkowanie dobrego tematu: marviny? :P:P:P:P:P Apropos twojego.... Jak się obejrzy film, to sie okazuje, że marwin mimo tego, że składa się z kulki i kwadratu, to ma jednak trochę szczegółów - i tych u ciebie jakby brakuje. Ale ogólnie to chyba najs no nie? :)
ASY2002 Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Fajny, przynajmniej nie pokazujesz scen z tutków z lekim tuningiem w stecz :):P 7/10 na zachęte
stander Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 wow ciesze sie że sie co po niektórym podoba :) co do linków wszystkie z max3d.pl
Rekomendowane odpowiedzi