iza Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Witam, Mam taki mały problemik: zrobiłam sobie prostą postać (bardzo proszę o wyrozumiałość). Ogólnie wiem jak to połaczyć do animacji szkieletu, ale hciałabym, żeby kucyki dziewczynki podążały nieco bezwładnie za jej głową. Jak to można by ładnie zrobić? Pozdrawiam
Kris_R Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 możesz dla kości, które kontrolują ruch kucyków podpiąć kontroler Spring... to świetnie się sprawdza... łap mnie na GG najlepiej. Jeśli wolisz, żeby tutaj to rozpisał krok po kroku to też nie ma sprawy...
Jonasz_Real Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Dla dobra innych, fajnie by było, żeby się znalazło tutaj. Taki tutorialik. Jeśli nie macie nic przeciwko temu. ;) Iza pokaz nam jaki Ci wyszło...Jestem ciekaw...:D Pozdrówka
iza Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Jeśli mozesz, napisz na forum, jesli masz oczywiscie troszkę czasu:)) Ja nie mam gg na swoim kompie, bo z intenetu nie korzystam u siebie:(( Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi