Napisano 10 Luty 200619 l mam maxa 5 i sciagnalem z chaosgrup kazda wersje vraya ale przy kazdej wyskakuje ten sam blad... gdy wlaczam maxa wyskakuja 3 bledy (kazdy dotyczy innego pliku vray) po kolei z tekstem: failed to initialize... POMOCY CO MAM ZROBIC??????
Napisano 10 Luty 200619 l Deden pewnie dotyczy vray toon, jeden vray plane i ostatni vray fur, jeśli tak, to usuń te pliki i ciesz się vrayem (są dodatkowe narzędzia, zazwyczaj nieużywane), jeśli inne pliki, to może wersja vraya nie zgadza sie z wersją maxa (dopiero dla maxa 6,7,8 większość pluginów działa w tych samych wersjach).
Napisano 10 Luty 200619 l Autor z tymi plikami jest zle vrender50.dlr vrayfur50.dlo vrayplane50.dlo wersje napewno sie zgadza... a jaka wersja vray jest najlepsza? I najwazniejsze pytanie jak mam sprawdzic czy mi ten vray dziala?? poprawnie wszystko itp prosze o szczegoly PLZ........
Napisano 10 Luty 200619 l I najwazniejsze pytanie jak mam sprawdzic czy mi ten vray dziala?? F10->Assign render->...->Vray Jak się nie wysypie, to jest OK