Skocz do zawartości

Max3d.pl Logo : moja propozycja (juz sa 3 :P)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ano tak sobie pomyslalem ze moze tez pokaze moj pomysl na t-shirt\'a z logiem ow stronki :)...

Logo dosc proste mam nadzieje ze czytelne i do zastosowania nie tylko na koszulkach ale tez \"moze\" na dlugopisach,wizytowkach itp. :P...

No ale dosc tego gadania trza pokazac koszulki...oto one :

Czarna :

t-shirt_czarny.jpg

i Biala :

t-shirt_bialy.jpg

Mama nadzieje ze sie spodobaja :)

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

logo czytalne...proste....i nawet fajne...ale wyobraz je sobie na stronce www...albo na banerze.......wiec te logo chyba tez nie przejdzie.......ale brawa za pomysl !! ;]

Napisano

ano tak nie doczytalem ze to ma byc logo uniwersalne :/....hyh...no to poprzeczka zostaje podniesiona :)...Najbardziej mnie rozsmiesza ze jak ktos zrobi logo np. pod banner to potem bedzie problem z koszulka i vice versa :)...ale spoko jakos dojde do tego :P

Napisano

ok posiedzialem troche i zastanawialem sie jak tu kurde zrobic tak zeby bylo to dobre i na koszulke i na banner itp.

Nie wiem czy mi sie udalo i nie wiem czy troche nie przesadzilem z kolorystyka w czcionce ale co tam :)...

Koszulka biala :

t-shirt_bialy_2.jpg

a po bialej Czarna :

t-shirt_czarny_2.jpg

Napisano

Faktycznie :)...sluszna uwaga z tym max i 3d.pl :)...dlatego tez postanowilem zaprezentowac kolejny twor mojej chorej wyobrazni. Skupilem sie na tym zeby bylo to w miare :/ proste a zarazem mialo charakter 3D. No i oto co splodzilem :

Biala :

t-shirt_bialy_3.jpg

Czarna :

t-shirt_czarny_3.jpg

Napisano

Courier...tyle ze w Photoshopie u mnie sa 2 :P...jeden jest pod kreska :)...wiec ja korzystalem z tego pod kreska :/....mam nadzieje ze zrozumiesz :):)

Napisano

ja nie rozumiem:P ale moge powiedziec co o tym sadze:P

a wiec jest fajnie, nawet bardzo fajnie ale moglbys troche zmienic kompozycje tych szescianikow zamiast , \' , daj \' , \' (nie wiem czy mnie rozumiesz, chodzi o to zeby podniesc te boczne a ten srodkowy obnizyc)

ale moze to tylko mnie sie wydaje ze jest zle, bo ogolnie to jest gitas-wypas :D

Napisano

za dużo odcieni szarego, niepotrzebny ten cień... no i pewna niekonsekwencja:

dajesz pełno elementów w tle - pozornie na szaro - ale to bryły więc mają płaszczyzny i linie, do tego dajesz skomplikowany font... powiem szczerze - takie loga nie wpadaja odrazu w oko...

pozdrawiam [piwo]

Napisano

boowa --> hmm...w ostatnim faktycznie moze dodalem o 2 bryly za duzo i cien moze tez nie potrzebny, ale co do skomplikowania czcionek to tego nie kapuje :)...no sorki ale jak sie patrze na rozne inne propozycje w tym i twoje to wychodze z zalozenia ze moje czcionki sa az za proste :)...BTW. o ile sie nie myle to moja 1 propozycja nie ma ani cieni bryl itp. :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności