Bremen Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Ano tak sobie pomyslalem ze moze tez pokaze moj pomysl na t-shirt\'a z logiem ow stronki :)... Logo dosc proste mam nadzieje ze czytelne i do zastosowania nie tylko na koszulkach ale tez \"moze\" na dlugopisach,wizytowkach itp. :P... No ale dosc tego gadania trza pokazac koszulki...oto one : Czarna : i Biala : Mama nadzieje ze sie spodobaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 logo czytalne...proste....i nawet fajne...ale wyobraz je sobie na stronce www...albo na banerze.......wiec te logo chyba tez nie przejdzie.......ale brawa za pomysl !! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 ano tak nie doczytalem ze to ma byc logo uniwersalne :/....hyh...no to poprzeczka zostaje podniesiona :)...Najbardziej mnie rozsmiesza ze jak ktos zrobi logo np. pod banner to potem bedzie problem z koszulka i vice versa :)...ale spoko jakos dojde do tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 ok posiedzialem troche i zastanawialem sie jak tu kurde zrobic tak zeby bylo to dobre i na koszulke i na banner itp. Nie wiem czy mi sie udalo i nie wiem czy troche nie przesadzilem z kolorystyka w czcionce ale co tam :)... Koszulka biala : a po bialej Czarna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 No ludzie powiedzcie cos :P...co zmnienic co dodac...czy w dobrym kierunku ide :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 napis troche nie cztelny. wyglada jaby to max i 3d.pl bylo osobno, a to chyba musi byc wyraznie widoczne ze chodzi i max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Faktycznie :)...sluszna uwaga z tym max i 3d.pl :)...dlatego tez postanowilem zaprezentowac kolejny twor mojej chorej wyobrazni. Skupilem sie na tym zeby bylo to w miare :/ proste a zarazem mialo charakter 3D. No i oto co splodzilem : Biala : Czarna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 ciekawe......nawet fajne.......[piwo] Ps. co to za czcionka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Courier...tyle ze w Photoshopie u mnie sa 2 :P...jeden jest pod kreska :)...wiec ja korzystalem z tego pod kreska :/....mam nadzieje ze zrozumiesz :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 ja nie rozumiem:P ale moge powiedziec co o tym sadze:P a wiec jest fajnie, nawet bardzo fajnie ale moglbys troche zmienic kompozycje tych szescianikow zamiast , \' , daj \' , \' (nie wiem czy mnie rozumiesz, chodzi o to zeby podniesc te boczne a ten srodkowy obnizyc) ale moze to tylko mnie sie wydaje ze jest zle, bo ogolnie to jest gitas-wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 nie skapowalem tej czesci >> , \' , daj \' , \' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 za dużo odcieni szarego, niepotrzebny ten cień... no i pewna niekonsekwencja: dajesz pełno elementów w tle - pozornie na szaro - ale to bryły więc mają płaszczyzny i linie, do tego dajesz skomplikowany font... powiem szczerze - takie loga nie wpadaja odrazu w oko... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 boowa --> hmm...w ostatnim faktycznie moze dodalem o 2 bryly za duzo i cien moze tez nie potrzebny, ale co do skomplikowania czcionek to tego nie kapuje :)...no sorki ale jak sie patrze na rozne inne propozycje w tym i twoje to wychodze z zalozenia ze moje czcionki sa az za proste :)...BTW. o ile sie nie myle to moja 1 propozycja nie ma ani cieni bryl itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi