Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hola...

Zawsze bylem zafascynowany ta kretura, takze postanowilem ja wymodelowac. Jest to moja pierwsza postac po bardzo dlugiej przerwie z grafika 3d. Zostala wymodelowana w 3dsmax, poprawki w ksztalcie i displacement w Zbrushu (jak narazie rowniez render i na szybko standardowy shader skory).

Co do zebow, zostana wymodelowane odzielnie i dodane pozniej.

Ale najpierw zostalo mi stworzenie dokladniejszego displ i tekstury.

Takze pierwszy render:

Wiem ze moze nie jest dokladnie taki sam ale troche trudno wymodelowac idntycznie bez dokladnych blueprintow :)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie podobny, zobaczyłem miniaturkę to od razu mi się nasunął troll z LOTR'a. Na razie b. fajnie, powodzenia!:)

Napisano

no na pierwszy rzut oka podobny...ale po co tworzyć coś co już ktos zrobił, spróbuj np stworzyć własną interpretacje cave trola - przynajmniej nikt się nie bedzie czepiał że nie podobny he he :)...tak czy siak pozdro i powodzenia.

Napisano
  • Autor

Poprawilem troche ksztalt i dodalem displacement...

Nastepny update juz z tekstura i dokonczonym displacem...

Wielkie dzieki za komentarze.... :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Echh.. kolejny update!! :)

Poprawiony ksztalt, dodany displacement (chociaz to nie koniec) i pare eksperymentow z oswietleniem, materialem i renderem...

Ufff...

Dobra klade sie spac... ;)

Pozdrowienia

Napisano

no trzeba przyznac ze modelik niczego sobie, faktycznie swieci pod nosem zabardzo, oraz mz przydalo by sie cos ciekawego w paszczy ;)