Skocz do zawartości

softquadro geforce4ti na quadro...brak...plików?...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- SoftQuadro4 Script Pack działa pod Win9x/Win2000/WinXP;

- Program RivaTuner (kompatybilny z Detonatorami 42.70.); - Detonatory zalecane 30.87 i nowsze; - GeForce4 Ti 4X00 (na bazie chipu NV25);

no dobra to trzeba miec zeby przerobic geforca na quadro czy jeszcze cos musze sciagnac?...aby chodzil w maya:P

no nic nie moge znalesc detonatórów a na nowszych chyba nie da rade przerobic...tak pisza przynajmniej.

help...moze ktos by mi przeslal na e-mail'a te sterowniki [email protected]

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie trzeba - instalujesz drivery i wszystko pięknie śmiga, bez żadnych śmieci :)

Chyba warto (choć nie wiem czy jest różnica, raczej na pewno) zrobić to, co jest napisane na stronce, którą wyżej podałem:

After installing driver, you may enable the custom setting from Start menu -> settings -> control panel -> display properties > select tab with NVIDIA product name -> additional properties -> Custom OpenGL application settings -> select Maya/StudioTools from the pull down list.

Bez tego też powinno działać, ale to jest jedynie optymalizacja ustawień driverów i OpenGL pod Maya.

Napisano

dziwne, ale o ile pamiętam to jak nie zaistaluje się maxtreme to niemal nie widać przyśpieszenia, przynajmniej w maxie, czemu tak samo ma nie być w maya?